Senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Buzău

Modificările statutare aprobate în weekend la Consiliul Național al PSD, cu privire membrii cu probleme penale, au deja urmări la Buzău. Senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, fiind primul lider care se conformează rezoluţiei, informează stiridebuzau.ro.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 14:05
Senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Buzău

Victor Mocanu a redactat încă de duminică cererea de suspendare din funcţia de vicepreşedinte al PSD Buzău, iar luni a fost înregistrată la sediul partidului.

„Având în vedere prevederile rezoluţiei Consiliului Naţional al PSD din 20-21 martie, am considerat că este bine să mă suspend din funcţia de viceprşedinte al organizaţiei judeţene până la soluţionarea cauzei din dosarul în care sunt implicat în Justiţie. Cred că în acest fel fac bine şi partidului şi colegilor din PSD. În continuare, îi asigur pe colegii din PSD că voi acţiona în susţinerea idealurilor social-democratice din România atât în Senatul României, cât şi în viaţa publică”, a declarat Victor Mocanu.

Parlamentarul buzoian are pe rol un proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde trebuie să răspundă pentru modul ilegal în care au fost achiziţionate materiale pentru inaugurarea noii Maternităţi, în anul 2012, când Mocanu, la acea vreme preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, a candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei.