Comisia comună a Senatului a respins cererea de reexaminare a preşedintelui pentru Legea offshore

Publicat: Luni, 24 Septembrie 2018 07:54 // Actualizat: Luni, 24 Septembrie 2018 14:54 // Sursa: romaniatv.net

Cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru Legea offshore a fost respinsă luni de Comisia comună economică şi pentru energie a Senatului, iar proiectul a fost adoptat cu amendamente, cu 11 voturi pentru, două împotrivă şi trei abţineri. Legea offshore va primi luni votul Senatului, a anunţat Liviu Dragnea, anunţă Mediafax.ro.

Plenul Senatului se va reuni în şedinţă, de la ora 16.00, pentru dezbaterea proiectelor înscrise pe ordinea de zi, votul urmând să aibă loc la ora 17.00. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri seară, la finalul CExN al partidului în care a primit vot de susţinere la şefia formaţiunii, că Legea offshore va intra la vot în plenul de luni al Senatului, iar miercuri Camera Deputaţilor va vota, decizional, iniţiativa legislativă. Acesta a adăugat că nu va ceda faţă de ce ceea ce a fost decis în legătură cu proiectul de lege în sesiunea parlamentară anterioară.

"Legea offshore a fost adoptată în comisie la Senat săptămâna aceasta, luni intră în plen la Senat, luni seara ajunge la Camera Deputaţilor, marţi în comisii la Camera Deputaţilor şi miercuri vrem să intrăm pe ea la votul final. Nu am cedat faţă de ceea ce am hotărât împreună în sesiunea trecută cu privire la condiţiile puse în acea lege, condiţii avantajoase pentru statul român şi condiţii acceptabile pentru cei care investesc, pentru că dacă nu sunt acceptabile, nu investeşte nimeni", a declarat liderul PSD, la încheierea şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al PSD.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gaze marea neagra lege offshore Liviu Dragnea Senat
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 sep 14:18
Răspunde | Votează email 0 email
Vladimir
Romanii isi dorescca prin noua lege offshore sa primeze interesul national iar senatul sa Nu mai voteze ca in prima lectura prin care nu faceau altceva decat sa NU FISCALIZEZE COMPANIILE PETROLEIRE DE PARCA GAZELE ERAU ALE LOR ADUSE DE ACASA. 1 NU 1 CATEGORIC NU, ACEASTA LEGE TREBUIE S ADUCA ROMANIA INTR-O ZONA DE BUNASTARE SI S ANU MAI FIM NOI ROMANII CIUCA STRAINILOR VENITI D EPE AIUREA SI S ANE FACA CU DEGETUL. ce-i sta ? nu avem mandrie nationala sutnem chiar slugile lor / NUC REDETI POLITICIENI CA TOT ACEST CIRC TREBUI SA SE TERMINE 1 dar nu in favoarea romanilor.daca sutneti asa de legati de ROMANIA ODATA CU REFEREDNUMUL TREBUIA S BAGATI SI LEGEA OFFSHORE1. ACEASTA LEGE NU TREBUIE SA STEA IN PIXUL CATORVA EPRSOANE DIN ROMANIA 1ELE NU REPREZREINTA CELE DOUAZECI D EMILIOANE DE ROMANI 1 CA SA FIE CLAR, INDIFERETN CE-SI DORESC ACTUALII GUVERNATI CA DOAR NU O SA STEA O VESNICIE LA BUTOANE 1LEGEA OFFSHORE TREBUIE SA REPREZINTE NUMAI SI NUMAI ITNERESELE STATULUI ROMAN, NU EXOSTA CALE DE INTORS 1CA TE CHEAMA PRESEDINTELE SEANTULUI SAU PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTAITLOR. ESTE CEA MAI MARE OPORTUNITATE A ROMANIEI SI ESTE IMPERIOS ENCESAR CA ROMANIA SA INCEAPA ODATA RELANSAREA ECONOMICA ATAT DE MULT ASTEPTATA DE ROMANI. PAI ATUNCI CUM VRETI CA ROMANII SA SE INTOARCA INT ARA / UNDE SA SE DUCA / SE VOR DUCE ACOLO UNDE SUTN ENRTITATI ECONOMICE SI UNDE POT S-SI PUNA IN VALAORE TOT CE AU INVATAT IN VEST. ASTA ESTE SINGURA MODALITATE DE A-I ADUCE PE ROMANI ACASA 1 ALTA NU EXISTA 1
1
EUR
4.7538
RON
26 Mar
noapte 7 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H