Senseiul lui Nuţu Cămătaru, 11 ani de închisoare. Îşi punea victimele să-şi sape mormântul

Antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru are aceeaşi soartă ca şi temutul interlop. Ştefan Emilian, cel care l-a învăţat pe Nuţu să se lupte şi să-şi ameninţe victimele cu moartea, a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Senseiul, căruia i se spune şi "Emil de la Viena", îi tortura pe cei care îi datorau bani. Potrivit România TV, el îşi ameninţa victimele cu moartea, le ducea într-o pădure şi le punea să-şi sape mormântul

13 apr. 2014, 10:28
Senseiul lui Nuţu Cămătaru, 11 ani de închisoare. Îşi punea victimele să-şi sape mormântul

Senseiul care l-a învăţat pe Nuţu Cămătaru să se bată a băgat spaima în judeţul Mehedinţi. Metodele sale atroce de a-şi recăpăta banii împrumutaţi l-au adus în spatele gratiilor, unde riscă să rămână mulţi ani. Violenţa îl caracteriza cel mai bine pe Emilian Ştefan.

Potrivit România TV, victimele le-au povestit anchetatorilor că cei care nu puteau să-şi mai plătească datoriile majorate nejustificat erau duşi în pădure, ameninţaţi cu arma şi puşi să îşi sape singuri o groapă. Ba mai mult, li se striveau degetele ori li se rupeau oasele.

Citeşte şi Orice naş îşi are naşul. Nuţu Cămătaru, ŢEPUIT în închisoare

Lo­cotenenţii săi care sunt tot în arest au primit şi ei ani buni de puşcărie: Romeo Beznea, fost luptător K1 şi fost ofiţer SRI, trei ani de închisoare, Ionel Epu­ran, doi ani de închisoare şi Paul Daniel Pericle  Susanu, doi ani de închisoare. Un alt cap al gru­pării, care este dat în ur­mă­rire internaţională, Grigore Mo­canu, pe numele vechi Gigi Epu­­ran, a fost condamnat, în lip­să, la şapte ani de închisoare.

Cruzimea îl caracteriza şi pe învăţăcelul lui Emilian Ştefan. Despre Nuţu Cămătaru s-a dus vestea că folosea cei patru lei pe care îi avea ca să-şi intimideze victimele. În cuşca leilor se afla o altă încăpere, alta decât cea folosită pentru hrana animalelor, care era prevazută cu o trapă. În acest loc erau ţinuţi datornicii, pentru a fi intimidaţi

Nuţu Cămătaru a fost arestat preventiv în urmă cu un an, pentru cămătărie şi violenţe. Fratele său, Sile Cămătaru, este cercetat în stare de libertate. Leii cu care cămătarii şi-au speriat victimele sunt acum la grădina zoologică din Galaţi.

Citeşte şi Care este legătura dintre ursoaica lui Nuţu Cămătaru şi Elena Udrea