Sentinţa lui Gâdea, amânată pentru joi. Vezi ce spune şeful CNA despre reacţia moderatorului

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amânat pentru joi luarea unei decizii în cazul realizatorului TV Mihai Gâdea, care în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, l-a jignit pe preşedintele CNAS, Lucian Duţă, numindu-l "nesimţit", "mitocan" şi "dobitoc".

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 15:23
Sentinţa lui Gâdea, amânată pentru joi. Vezi ce spune şeful CNA despre reacţia moderatorului

Membrii CNA nu au reuşit să ajungă, marţi, la un numitor comun în privinţa sancţiunii ce va fi aplicate postului Antena 3 pentru atitudinea avută de moderatorul Mihai Gâdea, în direct, la adresa şefului CNAS, Lucian Duţă.

„A fost evident că e vorba de un derapaj de limbaj injurios inadmisibil în audiovizual. Toţi colegii au fost de acord cu asta, dar nu toţi au fost de acord cu măsurile propuse. N-am ajuns încă la un numitor comun, o să ajungem joi”, a declarat preşedintele CNA, Răsvan Popescu.

În emisiunea „Sinteza zilei” din data de 22 februarie, Mihai Gâdea l-a jignit în direct pe preşedintele CNAS, Lucian Duţă, numindu-l „nesimţit” şi „dobitoc”. „O firmă de medicamente care producea morfină a plecat din România. Întrebarea este de ce a plecat firma aia? Nu cumva pentru ca i s-a pus o taxă care îi ducea într-un fel de faliment? Dumneavoastră sunteţi un nesimţit dacă asta aţi înteles. Eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc”, a spus moderatorul. Explicaţia oferită ulterior de Lucian Duţă a pus şi mai tare paie pe foc. „Cum îl cheamă pe acel preşedinte al Casei de Asigurări ca să va dea în judecată. CUM ÎL CHEAMĂ? CUM ÎL CHEAMĂ? Domnule Duţă, eu nu-mi pot pierde timpul cu dumneavoastră. Spuneţi cum îl cheamă pe preşedinte? Domnule Duţă…sunteţi jalnic! Sunteţi jalnic”, a continuat Mihai Gâdea „tirul”.