SEPSI – ASTRA 0-1 în ultimul meci din etapa a 5-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Astra a reușit să câștige meciul cu Sepsi din deplasare, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cestor, în minutul 88.

15 apr. 2019, 19:49
SEPSI – ASTRA 0-1 în ultimul meci din etapa a 5-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Meciul, la care au asistat 2.500 de spectatori, a început tare, cu două ocazii în două minute, câte una de fiecare parte. Prima a fost Tandia, în minutul 11, care a dat pe lângă poarta lui Lazar. Peste doar un minut, Mrzljak și Butean l-au luat la țintă pe Niczuly.

Astra putea deschide scorul în minutul 33, însă șutul lui Moise a fost blocat de Jovanovici, în apropierea liniei porții. Peste doar 6 minute, Karnitskiy a trimis o torpilă de la 30 de metri, Lazar a scos de sub bară.

Golul a picat pe final de meci, când Mike Cestor a reluat din apropierea liniei porții. A împins în plasă o minge și a adus primele puncte pentru Astra în play-off.

SEPSI – ASTRA 0-1 (0-0)

Cestor 88

SEPSI: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici, Omar – Velev (62 Vaşvari), Karnitskiy (71 Flores) – Mensah (46 I. Fulop), Nouveir, Fl. Ștefan – Tandia. Antrenor: E. Neagoe.

ASTRA: Lazar – Butean, Cestor, Bejan, Dima – Moise, Mrzljak (63 Begue) – Balaure (79 Val. Gheorghe), Roșu, Biceanu (56 Llullaku) – Zoua. Antrenor: C. Enache.

Clasament