SEPSI – FCSB 1-5.CFR mai are nevoie de un punct pentru a lua titlul

SEPSI - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Revenirile spectaculoase din UEFA Champions League le dau speranţe celor de la FCSB că mai pot câştiga titlul. În aşteptarea unei victori a oltenilor la Cluj, cu CFR, roş-albaştrii sunt obligaţi să o bată pe Sepsi, la Sf. Gheorghe.

RomaniaTV.net
11 mai 2019, 16:23

SEPSI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meciul de la Sfântu Gheorghe este unul vital pentru echipa antrenată de Mihai Teja. În cazul în care nu obţine toate cele trei puncte contra lui Sepsi, FCSB ratează matematic titlul de campioană a Ligii 1, pentru al patrulea sezon la rând.

SEPSI – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

„Mai sunt două meciuri importante pentru noi, două meciuri pe care vrem să le câştigăm, mâine este cel mai important, cu Sepsi, trebuie să fim concentraţi şi ne dorim să luăm cele trei puncte”, a declarat Teja, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, fundaşul FCSB-ului, Mihai Bălaşa, a afirmat: „Ne aşteaptă un meci destul de greu, pe un teren unde se câştigă foarte greu, o echipă rănită, care cu siguranţă vrea să termine play off-ul cu capul sus. Ne motivează faptul că trebuie să câştigăm astea două meciuri care au mai rămas, pentru că, chiar dacă e aproape imposibil, mai sunt 6 puncte în joc şi se poate întâmpla orice. Chiar dacă pare imposibil, vedem ce va fi”.

ECHIPE DE START

Sepsi: Fejer – Moura, Viera, Jovanovic, Omar – Vașvari, Karnitski – Nouvier, Flores, Fl. Stefan – Tandia

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Bălașa, I. Cristea, J. Morais – Roman, L. Filip – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – I. Hora

Antrenor: Mihai Teja

FCSB mai are de doi bani speranţă la titlu, dar nu abandonează lupta. Vicecampionii ultimilor trei ani se inspiră din întoarcerile spectaculoase de scor din Liga Campionilor şi aşteaptă o victorie a oltenilor în Gruia.

Până atunci, doar 3 puncte pe terenul lui Sepsi o menţin pe FCSB în cursa pentru primul loc.

„În fotbal se poate întâmpla orice, am văzut şi săptămâna asta marţi şi miercuri. Din păcate, nu suntem la mâna noastră şi e foarte greu. Trebuie să fii la mâna ta, să fii pregătit pentru tot ce e mai bine”, a declarat Mihai Teja.

„Suntem motivaţi să câştigăm cele două meciuri rămase. Chiar dacă e aproape imposibil, mai sunt 6 puncte în joc”, a completat Mihai Bălaşa.

FCSB e la 5 puncte în spatele liderului CFR, cu două etape rămase. Sepsi, care l-a adus pe Marin Barbu în locul lui Eugen Neagoe, e fără gol marcat şi victorie acasă în şapte meciuri, în acest an.

Sepsi – FCSB LIVE ONLINE, de la 21:00, la RomaniaTV.net

Cu două etape înainte de final, FCSB are 42 de puncte şi se află pe locul secund, la cinci lungimi de campioana en titre şi liderul la zi al Ligii 1, CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu mai are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri, cu Universitatea Craiova şi FCSB, pentru a cuceri al cincilea titlu din istorie.

„În fotbal se poate întâmpla orice şi aţi văzut şi săptămâna asta, se poate întâmpla orice. Din păcate, noi nu suntem la mâna noastră. Este foarte greu, trebuie să fii la mâna ta ca să poţi să fii pregătit pentru tot ce este mai bine. Din păcate noi nu suntem la mâna noastră şi atunci aşteptăm. Se mai poate întâmpla, de ce nu, Craiova este o echipă bună, puternică şi atunci totul este posibil. Eu cred în continuare şi vedem. Mai bine să îşi ia punctele Craiova, ca să fie liniştită, decât… Aşa gândesc eu, rămâi la mâna ta dar nu ştii dacă poţi să baţi pe Viitorul acasă”, a mai spus Mihai Teja.

De cealaltă parte, Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 1, cu 20 de puncte. Formaţia covăsneană a obţjnut un singur punct în cele opt etape ale play-off-ului, 0-0 cu Viitorul.

Sepsi – FCSB LIVE ONLINE, de la 21:00,Echipele probabile

  • Sepsi: 95. Fejer – 2. Moura, 3. Viera, 5. Jovanovici, 20. Omar – 8. Vaşvari, 14. Karniţki – 9. Nouvier, 7. Flores, 96. Fl. Stefan – 10. Tandia
  • FCSB: 34. Bălgrădean – 20. R. Benzar, 16. Planici, 17. I. Cristea, 13. J. Morais – 80. Teixeira, 8. L. Filip – 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman – 21. I. Hora