Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor: „Am stat 14 sezoane”

Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor. Timp de paisprezece sezoane, artista a fost gazda emisiunii de la Antena 1 și i-a fost foarte greu atunci când a fost nevoit să își ia rămas bun de întreaga echipă, pentru care are numai cuvinte de laudă.

12 oct. 2023, 15:21
Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor: „Am stat 14 sezoane”
Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor

Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor. Hienă este multiplu campion național la yachting și specialist în Amprenta de Carbon. Cunoscutul cântăreț mărturisește, cu sinceritate, că au existat momente când i s-au ‘urcat’ celebritatea la cap.

Șerban Copoț a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la iUmor

Șerban Copoț a prezentat, timp de 14 sezoane, celebra emisiune iUmor. Nu a fost dat afară de la Antena 1, ci a fost decizia lui plece, pentru că a ales să se ocupe de tabere pentru copii. Din păcate, a fost o decizie grea, însă a ales cu sufletul.

Am stat la iUmor din sezonul unu până în sezonul paisprezece. Am lucrat alături de o echipă foarte mișto, oameni supercreativi dar, din păcate, am avut de ales între tabără și emisiune.

Cred că am ales mai bine să merg cu proiectul meu de suflet, cu tabăra. iUmor rămâne pentru mine un proiect foarte frumos și mă bucur că au adus în locul nostru niște băieți super mișto care să ducă emisiunea mai departe. Este super tare, îi urmăresc în continuare și râd în fiecare sâmbătă”, declară Serban Copoț, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Șerban Copoț, la un pas de dezastru. Ce a pățit artistul: „Copiii sunt bine, asta este cel mai important”

Șerban Copoț s-a pus pe învățat, la 41 de ani

Artistul a devenit cunoscut de pe vremea când făcea ravagii în trupa Animal X. Mai apoi, a devenit un apreciat prezentator de televiziune. Însă nu mulți știu că și-a început cariera în domeniul Protecției Mediului, având și o facultate terminată în acest sens.

Acum, este motivat să se dezvolte și mai mult în acest sens. Șerban Copoț a început să studieze despre amprenta de carbon și schimbările climatice. El este și președintele unei asociații în acest domeniu încă din anul 2006 și are planuri mari legate de problematica poluării, iar asociația sa a lansat în 2009 primul calculator de nișă de CO2 din sud-vestul Europei.

M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice. Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă”, a declarat Șerban Copoț.