Șerban Copoț, la un pas de dezastru. Ce a pățit artistul: „Copiii sunt bine, asta este cel mai important”

Șerban Copoț, la un pas de dezastru. Artistul și-a anunțat recent retragerea din televizune, ultimul său proiect a fost la emisiunea iUmor, pe care a prezentat-o timp de șapte ani. Fostul prezentator a făcut anunțul chiar de ziua lui, când a împlinit 47 de ani.

27 iul. 2023, 23:31
Șerban Copoț, la un pas de dezastru. Ce a pățit artistul: „Copiii sunt bine, asta este cel mai important”
Șerban Copoț, la un pas de dezastru

Șerban Copoț, la un pas de dezastru. Artistul s-a reprofilat și a înființat o tabără pentru copii, în care organizează diverse plecări cu cei mici. Recent, fostul membrul Animal X anunța că proiectul se bucură de un mare succes, pentru că se alătură taberei cât mai mulți oameni.

Citește și: Șerban Copoț s-a pus pe învățat, la 41 de ani: „Școala este brățară de aur”. Ce studii are prezentatorul iUmor

Șerban Copoț, la un pas de dezastru

Șerban Copoț se afla în județul Harghita, cu copiii din tabără, când vremea rea a început să facă ravagii în toată țara. Cu toate că s-au produs evenimente care le puteau pune viața în pericol tuturor, din fericire, niciun copil nu a fost rănit.  Artistul a ținut să facă câteva mulțumiri pe pagina lui de Facebook, pentru că totul s-a terminat cu bine.

Ieri a fost o zi cu peripeții. Am avut vânt de peste 90 km/h, lucru nemaiîntalnit în zonă, probabil ați auzit şi la ştiri. Copaci doborâți în incinta taberei, maşini avariate, însă, cel mai important lucru, niciun rănit. Mulțumită lui Dumnezeu şi vitezei de reacție a echipei Taberei Exploratorilor, am evitat la secundă un dezastru. Demn de menționat este faptul că furtuna a pornit din senin şi că nu am primit niciun mesaj RoAlert aici în tabără.

Copiii sunt bine, asta este cel mai important. Aseară, pentru că nu ştiam dacă echipele Electrica vor reuşi să restabilească rețeaua şi vom avea lumina, a fost pijama-party în vilele copiilor la lumina lămpilor cu bec aduse de la corturi. S-a dormit pe saltele, s-a povestit şi s-a râs mult. Totul este bine când se termină cu bine.

Mulțumim personalului CSN Izvoru Mureş pentru diligența şi suport şi personalului Electrica pentru faptul ca au muncit până la 1.00 noaptea să readucă lumina in vilele copiilor.

Eu îi multumesc lui Dumnezeu şi colegilor din tabără pentru felul in care au reuşit să gestioneze o situație de urgența de o asemenea anvergură. #suntembine @ligaexploratorilor #TabăraExploratorilor„, este mesajul scris de Șerban Copoț pe rețelele sociale.