Șerban Copoț pleacă din televiziune: „Renunț la proiectul meu de suflet!”

Surpriză în televiziunea din România. Șerban Copoț, prezentator la iUmor, și-a anunțat încetarea contractului de muncă. 

04 iul. 2023, 16:37
Șerban Copoț pleacă din televiziune: „Renunț la proiectul meu de suflet!”

Cântărețul de la Animal X și-a anunțat retragerea din televiziune cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani. Șapte ani a prezentat Șerban Copoț emisiunea iUmor, la care a fost coleg cu Dan Badea, Cheloo, Mihai Bendeac și Delia Matache.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a comentat Șerban Copoț, potrivit Unica.ro.

Ce preăgătește Șerban Copoț după ieșirea din showbiz

Tot pe 2 iulie, de ziua sa de naștere, Șerban Copoț a anunțat că după plecarea de la Antena 1 pregătește „o surpriză mare de tot”.

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau ‘La revedere!’ de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane.

Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele. Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc”, a scris acesta pe pagina lui.

Șerban Copoț a intrat în showbizul românesc la finalul anilor ’90. Trupa Animal X a fost înființată în 1999, în formula Șerban Miron Copoț (Hienă) – voce principală, Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) – voce secundară și Laurențiu Mihai Penca (Vierme) – voce secundară.