Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor aruncă bomba despre bătaia de la iUmor! „Nu neg”, „Nu există așa ceva”

Șerban Copoț și Robert Tudor au lămurit ce s-a întâmplat în culisele iUmor după ce în presă a apărut informația că s-au luat la bătaie în timpul filmărilor.

06 iun. 2023, 17:12
Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor aruncă bomba despre bătaia de la iUmor! „Nu neg”, „Nu există așa ceva”

iUmor vine cu un nou sezon cât de curând. În momentul de față se filmează sezonul cu numărul 15 la Antena 1, iar în cele 11 zile de audiții ar fi existat tensiuni mari între Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor. Totul a luat o întorsătură neașteptată după câteva glume deplasate făcute de magicianul de la Neața cu Răzvan și Dani. Apoi a apărut informația în presă că până la bătaie a mai fost doar un pas.

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, și magicianul de la Românii au Talent au aflat că urmează să fie colegi de emisiune, dar vestea nu i-a încântat în mod deosebit. Și-au adresat injurii și și-ar fi scos ochii unul altuia. „Nu vreau să comentez acum. Nu neg, nu confirm. Voi face o declarație foarte curând, când voi putea. Vă anunț eu”, a declarat Robert Tudor pentru FANATIK.

Citește și Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba! Decizia surprinzătoare pe care au luat-o după 12 ani de căsnicie

În schimb, Șerban Copoț a spus că nu a existat vreun conflict. Artistul a spus clar că nu a existat nicio bătaie între el și magicianul Robert.

„Nu este adevărat acest scandal. Nu înțeleg care este treaba cu acest subiect inventat. Nu înțeleg de unde a pornit, sunt absolut uimit. Asta se cere, violență și bătaie. La noi nu există treaba asta acolo. Este o confuzie. Nu este un subiect acesta pentru că nu există. Eu sunt un om foarte pacifist, nu mă ocup cu așa ceva”, a spus Șerban Copoț pentru FANATIK.

Șerban Copoț: „Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, nu sunt în zona de scandaluri”

Șerban Copoț a mărturisit că el e un om pacifist și că încearcă să nu intre în conflicte. De-a lungul sezoanelor de iUmor a avut mai mulți colegi, iar printre ei se numără Andrei Ștefănescu, Vlad Grigorescu, Ilona Brezoianu și Dan Badea.

Citește și Matei Stratan a făcut o nouă cucerire! Craiul de Capitală a pus mâna pe o fată de milionar. Iată cine este tânăra care i-a picat în mreje

„Robert Tudor probabil se distrează pe marginea acestui subiect și de asta face pe misteriosul. Nu înțeleg de ce creează confuzie, dar nu a existat nicio bătaie. Nu știu de unde a pornit acest subiect.

Eu la iUmor am altă treabă. Ne pregătim pentru sezonul 15, este mult de muncă. Este o echipă care lucrează din greu și când auzi de astfel de lucruri, îți dai seama că nu este o veselie. Nici nu o luăm prea în serios. Au mai fost scrise tot felul de bazaconii. Lucrăm la o emisiune la care vin tot felul de oamenii. Unii sunt mai colorați, alții mai puțin colorați, este normal să apară tot felul de subiecte.

Mă doare că s-a propagat un asemenea subiect care este legat de imaginea mea. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Am alte preocupări, sunt în zona de educație, în zona de ecologie, nu în zona de scandaluri. Probabil că de asta a prins atât de bine pentru că eu nu intru în conflicte. Au găsit ceva de care să se scrie”, a declarat Hienă de la Animal X.