ŞERBAN HUIDU a fost ameninţat cu moartea. „Îţi tai gâtul cu cuţitul…..”. Ce s-a întâmplat FOTO

Vaduva lui Stefan Balogh, soferul ucis de Serban Huidu in teribilul accident de la Predeal, acum aproape patru ani, este gata sa-si ia dreptatea in propriile maini.

RomaniaTV.net
05 nov. 2014, 10:09

„Nu-mi ramane nimic de facut decat sa ma duc eu personal sa-i iau gatul”, a spus Elena Balogh, indignata ca justitia nu I-a facut dreptate.

Elena Balogh este daramata dupa ce sotul ei a pierit in accidentul provocat de fostul carcotas si este nevoita sa-si duca traiul zlnic din despagubirile primite de la firma la care avea asigurare RCA Serban Huidu. „Astra a platit 190.000 de euro daune, exact cat a platit el peste un an ca sa-si ia o masina noua. Mie mi-au dat 70.000 de lei, fiului meu 60.000 iar pentru cealalta fata ucisa 60.000 de euro” a spus vaduva lui Stefan Balogh.

Citeşte şi ŞOCANT! Şerban Huidu încalcă din nou FLAGRANT regulile de circulaţie FOTO

Pensia de 850 de lei pe care o primeste nu-i ajunge pentru mancare, medicamente si intretinerea locuintei, asa ca apeleaza si la banii cu care a fost despagubita pentru moartea sotului ei.

„Nu stiu cum traiesc si cat traiesc, viata mi-a fost distrusa de acest criminal. Eu puteam sa mananc si o saptamana ciorba de cartofi alaturi de sotul meu daca n-aveam bani, dar eram cu sotul meu, cu familia mea. Nu e vorba despre bani, ci despre familia mea, pe care el a distrus-o si consecintele asupra lui sunt zero”, a spus, suspinand, Elena Balogh.

Pentru ca se considera nedreptatita de faptul ca Serban Huidu nu a platit nici cu libertatea, si nici „macar cu un leu, pentru lumanari”, Elena Balogh a apelat si la CEDO, dar nici Curtea Europeana nu i-a facut dreptate.

Citeşte şi Noua prezentatoare a CRONICII CÂRCOTAŞILOR, amanta lui Şerban Huidu? Răspunsul VEDETEI la aceste ACUZAŢII DURE

„Nu mai am ce sa fac, am atacat inclusiv la CEDO, sperand sa se ia masuri cu privire la neregulile din ancheta, de la CEDO am primit doar o hartie trasa la xerox ca nu imi pot accepta cazul. Nu-mi ramane nimic de facut, doar sa ma duc eu personal sa-i iau gatul, nu face nimeni nimic in tara asta sa ne faca dreptate”, a mai spus indignata, vaduva soferului din Loganul facut tandari de fostul carcotas.