Şerban Huidu a vorbit despre accidentul cu 3 morţi, la 7 ani de la tragedie. „Am fost la un psiholog”

În 2011, Șerban Huidu provoca un groaznic accident rutier, care s-a terminat cu moartea a trei persoane. Pe lângă experiența trăită, realizatorul TV a trebuit să facă față și valurilor de ură și injurii, venite parcă din toate direcțiile.

RomaniaTV.net
07 feb. 2019, 08:39
Şerban Huidu a vorbit despre accidentul cu 3 morţi, la 7 ani de la tragedie. „Am fost la un psiholog”

Șerban Huidu a rămas cu o traumă în urma accidentului din 2011, scrie spynews.ro. Acum, la șapte ani de la tragedie, a povestit cum a reușit să treacă peste acest chin.

Familia a fost un sprijin crucial pentru Șerban Huidu. Sfătuit de cumnată, realizatorul TV a mers la un psiholog, inițiativă care, însă, nu prea l-a ajutat.

Citeşte şi O politiciană sexy îl ia la mişto pe Mircea Badea: „Doar 5 secunde rezişti!?”

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft. După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a spus Șerban Huidu.