Şerban Huidu, despre câştigătorul Eurovision 2014: „Suntem toleranţi, dar nu reînviem Sodoma”

Şerban Huidu descrie în cuvinte dure ediţia din acest an a concursului Eurovision. 

13 mai 2014, 10:45
Şerban Huidu, despre câştigătorul Eurovision 2014: „Suntem toleranţi, dar nu reînviem Sodoma”

Şerban Huidu s-a alăturat contestatarilor Conchitei Wurst, câştigătorul din acest an al Eurovision 2014. „De ceva timp incoace concursul Eurovision a devenit din ce in ce mai ciudat! Triumful femeii cu barba a pus capac! Nu am nimic cu ce se petrece in dormitorul fiecaruia, dar ostentatia cu care anumite modele „se impun” ma lasa masca!”, spune Huidu.

EUROVISION 2014. Conchita Wurst, invitată în România pentru PARADA HOMOSEXUALILOR

„Aici merge versul din Parazitii: „suntem toleranti, dar nu reinviem Sodoma”. In urma cu multi ani am luat amenda de la CNA pentru ca am ironizat momentul penibil prin care Mircea Solcanu ne anunta ca „este si povestea lui!”. Ceea ce am sustinut atunci spun si scum: E libertatea fiecaruia de a isi alege ce si cum, dar ostentatia este de prost gust! La fel si in cazul acesta: desi a avut cea mai buna piesa din concurs, femeia cu barba a defilat ostentativ, desi, in opinia mea, nu era cazul.

VEZI ŞI EUROVISION 2014. Controversata CONCHITA WURST, în lenjerie intimă. Vezi cum arată GALERIE FOTO

Baiatul meu cel mare, Rares m-a intrebat surprins: „tati, e barbat sau femeie?” Ce sa ii raspund ca e de fapt trans-homo draci-laci si ca face asta de spectacol? Cum sa ii explic baietelului meu ca trebuie sa fim toleranti cand el vede ca succesul e sinonim cu cat mai ciudat si in afara normelor?!?

In anii ’80 in America cel mai greu se angajau barbatii albi, tineri. In ritmul asta o sa ne fie rusine sa megem pe strada cu partenerul si sa parem un cuplu hetero! Nu nu, suntem lame, adica nu iesim deloc din tipare! Eu cred ca in scurt timp sa fii normal te va face diferit! Veti vedea!”, a scris Şerban Huidu pe blog.