Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier grav pe DN 1: trei persoane au murit

Trei persoane au murit, iar alte patru sunt rănite, în urma unui accident rutier petrecut, duminică, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens.

RomaniaTV.net
16 oct. 2011, 10:29
Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier grav pe DN 1: trei persoane au murit

Accidentul petrecut, duminică, în localitatea braşoveană Timişul de Sus din judeţul Braşov şi soldat cu trei morţi şi patru răniţi, a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, afirmă Poliţia citat de MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan – un bărbat de 65 de ani – şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului. Luni dimineaţă, o a treia persoană a murit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, spunea că alte cinci persoane, între care doi copii, au fost duse cu ambulanţele la spital.

După recoltarea probelor biologice, s-a constatat faptul că Şerban Huidu nu consumase alcool.

Şerban Huidu este prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, împreună cu Mihai Găinuşă, de pe canalul Prima TV.

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. De câteva luni revenise în ţară şi-şi reluase şi activitatea la radio şi televiziune.