Şerban Ionescu vorbeşte despre soţie: M-a abandonat atunci când am fost lovit de boală

Şerban Ionescu povesteşte, în acţiunea prin care a cerut divorţul, ultimii ani de viaţă alături de Magda Catone. Actorul s-a declarat dezgustat şi profund dezamăgit de atitudinea soţiei sale, în special după ce s-a îmbolnăvit grav. El spune că atunci a fost abandonat, iar dezamăgirea supremă a venit când a fost înşelat. 

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 06:41
Şerban Ionescu vorbeşte despre soţie: M-a abandonat atunci când am fost lovit de boală

Şerban Ionescu este foarte dur în cererea de divorţ înaintată judecătorilor. Actorul spune că nu a primit de la soţie sprijinul la care se aştepta, după ce s-a îmbolnăvit, potrivit cancan.ro

„Nu am găsit în soţia mea, Magda Catone, un partener dornic să-mi insufle optimismul vital, ci îmi arată zilnic neputinţa mea de parcă dorinţa acesteia ar fi să mă sting pentru a scăpa de o povară”, spune Şerban Ionescu.

Pe lângă tristeţea provocată de indiferenţa soţiei, actorul o acuză pe Magda Catone că l-ar fi înşelat.

„Toată această nefericire a culminat cu dezamăgirea vieţii mele, imagini cu soţia mea în ziarele de scandal împreună cu un alt bărbat. Fotografii concludente şi clare, ce afişau o relaţie adulterină cu două personaje indiferente la reguli şi la suferinţele celor din jur. Această persoană nu mai are ce căuta în viaţa mea”, mai scrie actorul în cererea sa de divorţ.

Printre toate aceste dezamăgiri, există şi o veste bună pentru Şerban Ionescu. Banii alocaţi de Guvern pentru tratamentul său în străinătate sunt la dispoziţia sa în orice moment.

Şerban Ionescu este transportat, miercuri, cu un avion, la o clinică din Germania, actorul fiind însoţit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD