Şerban Nicolae, înlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat: Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Şerban Nicolae va fi înlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD, decizia urmând să fie aplicată la începutul sesiunii parlamentare din toamnă.

04 iul. 2019, 06:34
Şerban Nicolae, înlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat: Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Liviu Lucian Mazilu este în prezent vicelider al grupului PSD din Senat. Mazilu este senator de Mehedinţi. Până acum, a luat cuvântul de 15 ori în plen şi este co-semnatar la 86 de iniţiative legislative.

Comitetul Executiv al PSD, reunit la Vila Lac, într-o şedinţă informală, a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerbam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă.

„TUSEA ŞI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte. Şi nu, nu mă refer la slugile „de execuţie”, ci la stăpânii lor. Care-i ţin pe 30 de arginţi. La cursul valutar corect, bineînţeles”, scrie Şerban Nicolae.

Citeşte şi: Ştefănescu şi Pleşoianu critică dur sancţiunile dictate miercuri seară în PSD: „Pun paie pe foc”

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.