Ştefănescu şi Pleşoianu critică dur sancţiunile dictate miercuri seară în PSD: „Pun paie pe foc”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că n-au înțeles nimic din decizia CCR și le arată declarația fostului judecător CCR, Petre Lăzăroiu, cel care a spus că Liviu Dragnea a fost condamnat politic.  

03 iul. 2019, 20:07
Ştefănescu şi Pleşoianu critică dur sancţiunile dictate miercuri seară în PSD: „Pun paie pe foc”

Suspendarea lui Negoiţă şi înlocuirea lui Şerban Nicolae de la grupul PSD din Senat nu este văzut cu ochi buni de toţi liderii PSD. „Ce au inteles azi colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic…”, a scris Codrin Ștefănescu.

Robert Negoiţă, suspendat şase luni din PSD. LISTA NEAGRĂ a miniştrilor care ar putea fi remaniaţi

Într-o altă postare, Codrin Ștefănescu reia ipoteza conform căreia Liviu Dragnea este deținut politic. ”A zis Lazaroiu exact ceea ce am spus eu la Congres ! Ca Dragnea e detinut politic ! De mine a zis Bichir in Evenimentul Zilei ca sunt “trāznit” la faza asta. Acum ce o mai spune ?”, a mai spus fostul secretar general al PSD.

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că decizia CEX PSD de a-l schimba pe Șerban Nicolae din funcția de lider de grup al senatorilor PSD este ”o mizerie”. El consideră că actuala conducere a PSD face praf partidul prin deciziile adoptate în ultima perioadă.

”Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…”, scrie Liviu Pleșoianu.