SERBIA-ROMÂNIA. Chiricheş, Pintilii şi Bicfalvi nu fac deplasarea la Belgrad. Fundaşul lui Napoli are entorsă la genunchi

FRF a anunţat, sâmbătă, că Vlad Chiricheş, Eric Bicfalvi şi Mihai Pintilii nu fac parte din lotul naţionalei României care va face deplasarea la Belgrad, pentru partida cu Serbia, din Liga Naţiunilor.

08 sept. 2018, 13:16
SERBIA-ROMÂNIA. Chiricheş, Pintilii şi Bicfalvi nu fac deplasarea la Belgrad. Fundaşul lui Napoli are entorsă la genunchi

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, s-a accidentat în minutul 30 al partidei de vineri cu Muntenegru şi nu a mai putut continua meciul. În urma efectuării unei rezonanţe magnetice, staful medical al echipei României i-a pus diagnosticul de entorsă la genunchiul stâng, cu afectarea ligamentului încrucişat anterior. Chiricheş va efectua un nou control medical pentru a fi evaluat în privinţa unei posibile intervenţii chirurgicale.

Tot în urma efectuării examenului RMN, s-a constatat că Mihai Pintilii a suferit o leziune la nivelul muşchiului drept femural al coapsei drepte.

Citeşte şi România, debut modest în Liga Naţiunilor. Tricolorii au remizat acasă cu Muntenegru

De asemenea, din lotul tricolor nu va face parte nici Eric Bicfalvi, mijlocaşul acuzând o suprasolicitare la muşchii adductori de la coapsa stângă.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Ploieşti, în compania Muntenegrului, în prima etapă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, de la ora 21.45.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, la Belgrad.


loading...