Serbia şi Bosnia, greu încercate de inundaţii. Au nevoie URGENT de ajutor umanitar

Publicat: Vineri, 23 Mai 2014 11:25 // Actualizat: Vineri, 23 Mai 2014 11:25 // Sursa: romaniatv.net

Serbia şi Bosnia încearcă să-şi revină după inundaţiile catastrofale care au afectat milioane de oameni. În Bosnia, echipele de genişti au început să delimiteze zonele cu minele antipersonal rămase din război, care au fost mişcate de puhoaie. Una dintre cele 100.000 de mine a explodat, fără a face însă victime.

Serbia şi Bosnia au nevoie de ajutor din partea comunităţii internaţionale după ce pagubele au fost estimate la aproximativ 3 miliarde de dolari. Mii de oamenii au rămas în câteva clipe fără agoniseala de-o viaţă.

Peste 100.000 de locuinţe şi 230 de şcoli au fost distruse în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren. În Bosnia, apele au inundat şi terenurile unde se află mine antipersonal, care au rămas din războiul din fosta Iugoslavie. O mină a fost luată de puhoaie şi a explodat în apropierea unui sat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În Serbia, inundaţiile catastrofale au distrus sau afectat 3.500 de kilometri de drumuri.

Numeroase vedete au sărit în ajutorul sinistraţilor. Printre ele se numără şi Ion Ţiriac, care a donat 100.000 de dolari.

Totodată, Ambasada Bosniei-Herţegovina la Bucureşti a făcut un apel către ţara noastră, către oricine poate ajuta cu donaţii în bani.

În plus, românii pot să doneze bunuri materiale la sediul Crucii Roşii din Bucureşti.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bosnia Hertegovina inundatii bosnia inundaţii Europa inundatii serbia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mai 12:16
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
23 mai 11:39
...
Serbia şi Bosnia încearcă să-şi revină după inundaţiile...
1
EUR
4.8583
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H