Serena şi Djokovic, doua pariuri sigure la Australian Open

Novak Djokovic si Serena Williams sunt marii favoriti ai finalelor de sambata si duminica de la Australian Open. Daca nu vor castiga finalele, dupa tenisul aratat pana acum, ce se mai poate spune? Cei doi s-au calificat fara mari probleme in finala si au aratat doua semifinale deosebit de concludente.

RomaniaTV.net
29 ian. 2016, 16:22
Serena şi Djokovic, doua pariuri sigure la Australian Open

Serena Williams, chiar si putin bolnava, a reusit sa le elimine pe Maria Sharapova in sferturi si apoi in semifinale pe Agnieszka Radwanska. Si nu oricum, ci in doua seturi pe fiecare.

In semifinala, americanca a aratat un joc de mare clasa. Chiar daca nu a putut face un efort fizic considerabil, Serena a obtinut puncte castigate prin anticipatie, dar si prin mingi plasate cu mana, parca. Cele mai dificile lovituri primite erau transformate de Serena imediat in mingi incomode pentru Radwanska. Incoltita ca la sah, desi mult mai odihnita, Radwanska s-a inclinat fara drept de apel.

In finala, contra Angeliquei Kerber, Serena nu ar trebui sa aiba probleme, aflandu-se in cursa catre cel de-al 22-lea titlu de Mare Slem.

Vineri, Serena avea o cota de 1.13 la victorie in finala, iar Djokovic de 1.20. Combinandu-le pe cele doua, nu iese un castig rau, avand in vedere ca este un pariu cu mari sanse de reusita.

Apasati aici pentru toate cotele de la Australian Open oferite de Winmasters. Tot aceasta casa de pariuri va ofera si un  bonus de pana la 200 de lei  la pariuri sportive.

Despre sansele lui Djokovic in finala cu Murray si cum l-a facut sarbul pe Roger Federer sa arate ca un amator, in semifinale, cititi articolul pe larg pe onlinesport.ro.