Serena Williams a găsit cum să se răzbune pe Ion Ţiriac. Îl loveşte la buzunar

Tenismena Serena Williams (39 de ani, locul 8 WTA) a luat o decizie surprinzatoare in ceea ce priveste prezenta sa la turneul WTA de la Madrid, competitie patronata de afaceristul roman Ion Tiriac.

09 apr. 2021, 18:49
Serena Williams a găsit cum să se răzbune pe Ion Ţiriac. Îl loveşte la buzunar

Serena Williams a decis să boicoteze turneul WTA de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, după ce afaceristul român a provocat un conflict cu familia tenismenei, spunând despre aceasta că ar trebui să se retragă, atât din pricina vârstei, cât şi a gabaritului.

„La varsta si la greutatea ei, daca ar avea putina decenta, s-ar retrage”, a spus la sfârşitul anului trecut Ion Tiriac, replica venind imediat pe retelele de socializare.

„Bine ca nu-l asculat nimeni pe acest clovn rasist si sexist”, a precizat, printre altele, partenerul de viata al Serenei Williams.

Serena Williams duce războiul cu Ion Ţiriac la un alt nivel

Astfel dupa ce Ion Tiriac si familia Williams, in frunte cu sotul Serenei, Alexis Ohanian, s-au aflat intr-un conflict public in ultimele luni, jucatoarea americana a decis sa boicoteze turneul din capitala Spaniei, programat in perioada 30 aprilie – 9 mai.

Serena Williams a jucat ultimul meci pe 18 februarie, semifinala pierdută la Australian Open în fața lui Naomi Osaka, scor 3-5, 4-6. Sportiva din Statele Unite ale Americii a luat o pauză, din cauza unei intervenții chirurgicale. Yahoo Sports informează că Serena este gata de revenire, dar că din programul ei lipsește un turneu major, cel de pe zgura din capitala Spaniei. Cel mai probabil, Madridul a fost scos din schemă din cauza conflictului cu Ion Țiriac, patronul competiției, scrie Gsp.

Citeşte şi: Victor Pițurcă, derapaj grav în pauza unei emisiuni TV. „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia, mesaje către un bulangiu!” VIDEO