Victor Pițurcă, derapaj grav în pauza unei emisiuni TV. „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia, mesaje către un bulangiu!” VIDEO

Victor Pițurcă, 64 de ani, a participat recent la o emisiune pe Telekom Sport. Jurnaliştii au încărcat programul TV pe internet, însă au uitat să elimine ce s-a înregistrat în pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă.

09 apr. 2021, 08:35
Victor Pițurcă, derapaj grav în pauza unei emisiuni TV. „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia, mesaje către un bulangiu!” VIDEO

Victor Pițurcă, derapaj grav în pauza unei emisiuni TV. Un telespectator a înregistrat clipul publicat pe YouTube și ulterior șters de Telekom Sport. Pe Facebook a fost publicat de Sergi Lopez, un cunoscut suporter al celor de la FCSB. În cele aproximativ patru minute de discuție, Pițurcă și Samuilă abordează câteva subiecte realmente frapante: demiterea lui Devis Mangia de la Craiova pentru că ar fi fost homosexual, jigniri în lanț la adresa patronului Craiovei, Mihai Rotaru, și dezvăluiri despre portarul grupării din Bănie, Mirko Pigliacelli.

Victor Pițurcă, derapaj grav în pauza unei emisiuni TV

Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. – Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!

Samuilă: Ce jeg!

Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!

Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta… Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri…

Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.

Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!

Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă antrenorul şi cum a reuşit să se menţină până la 64 de ani!

TelekomSport și Silviu Tudor Samuilă au prezentat scuze publice

„Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip”, susţine TelekomSport

„Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo.  Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!”, susţine Silviu Tudor Samuilă.