Serena Williams a jucat primul meci OFICIAL după ce A NĂSCUT. Rezultat SURPRIZĂ

Serena Williams a revenit, duminică, în competiţiile oficiale după mai mult de un an. Americanca a jucat la dublu în Fed Cup, alături de sora sa Venus Williams, împotriva olandezelor Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs.

12 feb. 2018, 07:55
Serena Williams a jucat primul meci OFICIAL după ce A NĂSCUT. Rezultat SURPRIZĂ

Serena Williams şi Venus Williams au fost învinse cu scorul de 6-2, 6-3, dar SUA obţinuse deja califcarea în semifinalele competiţiei.

La întâlnirea SUA – Olanda, din primul tur al Fed Cup, Venus Williams a învins-o sâmbătă pe Arantxa Rus, scor 6-1, 6-4, şi duminică pe Richel Hogenkamp, scor 7-5, 6-1. Sâmbătă a obţinut o victorie pentru SUA şi Coco Vandeweghe, scor 4-6, 7-6 (6), 6-3 cu Richel Hogenkamp.

Americancele s-au impus cu scorul general de 3-1 şi vor întâlni în semifinale, la 21 şi 22 aprilie, echipa Franţei.

FED CUP. Adversar de top pentru România în barajul de accedere în Grupa Mondială I

Serena Williams nu mai jucase un meci oficial din ianuarie 2017, de la Australian Open. La 1 septembrie 2017, ea a devenit mamă, dând naştere unei fetiţe. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open.

Pe 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.