Serena Williams, apariţie controversată la Australian Open. Cu ce a fost comparată ţinuta sportivei

Ţinutele îndrăzneţe purtate de Serena Williams la competiţiile sportive au atras atenţia publicului în ultimii ani, iar Australian Open 2020 nu a făcut excepție. Sportiva a intrat în primul tur jucat la Melbourne purtând o rochie mov cu pete negre şi o pereche de adidaşi de culoare lavandei. 

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 08:51
Serena Williams a debutat la Australian Open cu succes, trecând fără probleme de rusoaica Anastasia Potapova, 6-0, 6-3. Însă, reuşita sportivei din America a fost mai puţin comentată pe reţelele de socializare decât ţinuta sa, potrivit RT.
 
Unii internauţi au criticat-o pe Serena pentru rochia pe care a purtat-o în timpul competiţiei, comparând-o cu o „înghețată care s-a topit” sau cu un „iaurt cu bucăți de ciocolată”.
 
Un internaut a scris pe Twitter că rochia Serenei arată ca una purtată de Pebbles Flintstone, un personaj din desenele animate Familia Flinstone, iar un altul a comentat că ţinuta purtată de Williams arată ca pijamalele bunicii. 
 Foto Instagram
 
Un alt detaliu observat de internauţi a fost şi faptul că pe una dintre unghiile false purtate de sportivă era desenat un koala. Unii dintre utilizatorii reţelelor de socializare au lăudat îndrăzneala pe care Serena Williams o are atunci când vine vorba despre modă. 
 
 Foto Instagram