Serena Williams nu exclude revenirea în competiţie: „Nu m-am retras”

Câştigătoare a 23 de turnee de Mare Şlem, Williams nu a anunţat niciodată în mod public încheierea activităţii sale competiţionale

20 oct. 2022, 23:02
Serena Williams nu exclude revenirea în competiţie: „Nu m-am retras”

Serena Williams, prezentă miercuri la un eveniment dedicat start-up-urilor în San Francisco, a declarat râzând că sunt şanse foarte mari să revină pe terenul de tenis, deşi ultima ediţie a US Open părea să fi marcat încheierea carierei sale, scrie site-ul The San Francisco Standart, citat de L’Equipe.

În timpul apariţiei sale la TechCrunch Disrupt pentru a promova compania sa de investiţii Serena Ventures, americanca în vârstă de 41 de ani a vorbit despre sfârşitul carierei.

Campanie penibilă de PR, pe seama „tricolorilor”. Edi Iordănescu, mai antrenor la cumpărături decât la echipa naţională
„Nu m-am retras. Şansele (să revin) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, veţi vedea că am un teren”, a spus fostul lider mondial al tenisului feminin. „Nu m-am gândit niciodată cu adevărat la retragere. Zilele trecute am intrat însă pe teren şi pentru prima dată în viaţă m-am dat seama că nu joc având în vedere o competiţie şi mi s-a părut foarte ciudat”, a adăugat ea.

Câştigătoare a 23 de turnee de Mare Şlem, Williams nu a anunţat niciodată în mod public încheierea activităţii sale competiţionale, dar omagiile primite şi reacţia sa după înfrângerea suferită în turul trei de la US Open la începutul lunii septembrie au dat clar de înţeles că ea şi-a luat adio de la terenurile de tenis. Mai mult, în prezent, numele său nu mai apare în clasamentul WTA. După afirmaţiile sale de miercuri, Williams a lăsat uşa deschisă pentru întoarcere.

Gigi Becali, răspuns dur pentru Dan Şucu: „Vrei să iei campionatul? Bagă bani! Faci iluzionism?”