Serghei Mizil, atac tăios la adresa lui Klaus Iohannis, după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen: „Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți!”

Serghei Mizil a avut o reacție acidă cu privire la comportamentul președintelui Klaus Iohannis, după ce România nu a fost acceptată în Spațiul Schengen.

13 dec. 2022, 23:20
Serghei Mizil, atac tăios la adresa lui Klaus Iohannis, după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen: „Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți!”
Sergheu Mizil reacționează după ce România nu a fost acceptată în Spațiul Schengen

Serghei Mizil a ținut să își exprime opinia cu privire la refuzul aderării României la Schengen și pune această înfrângere pe seama președinților pe care țara i-a avut de-a lungul anilor.

„Ceea ce se întâmplă este strigător la cer. Vă dați seama în ce hal am ajuns. Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți. În țara noastră să vină toți ambasadorii și amnasadorul Austriei să spună ‘La revedere!’ .Vă dați seama că nu contăm absolut nimic. Ne-au devalizat, ne-au luat toate bunurile, ne-au luat toate resursele, ne-au făcut cum au vrut pentru că am fost un popor care am ales niște președinți de căcat. S-a ajuns la o limită”, a transmis acesta.

Citește și: Sondaj CURS: pe cine văd românii ca principal vinovat pentru ratarea aderării României la Schengen

@cusidesprepodcast Serghei Mizil Rușine România 🇷🇴#sergheimizil #viral #foryou #movie #earth #fyp #goviral#cut #viral #top #romania #5pasidebine #goviral #top #problemelesocietății ♬ original sound – Cu și despre Podcasts 🎙️🎤

Citește și: Klaus Iohannis, primele declaraţii după eşecul Schengen: „Sunt supărat! Votul din Consiliul JAI este foarte problematic pentru noi toți în România”

El mai crede și că președintele Klaus Iohannis nu a fost suficient de implicat, acesta axându-se pe probleme mai puțin importante, nu pe cele care contau cu adevărat în acest moment pentru întregul popor român.

„S-a demonstrat că am fost niște cârpe, niște preșuri ordinare. Am fost vânduți bucățică cu bucățică și stăm toți în casă și dormim. Îmi apare mie cu glume din astea că ne-am retras banii de la bancă. Nu, mă! Dați afară din țară, fără niciun fel de discuție. Nu se poate să nu te primească. Este incredibil ce se întâmplă. Ne alegem președinți numai niște vânzători de țară. În primul rând că nu a avut o reacție acest președinte. Ce intervenție magistrală!”, a declarat Serghei Mizil.