Serghei Mizil, noi dezvăluiri-bombă din lumea fotbalului. Dinu intra pe teren după o noapte de băutură, Hagi refuza petrecerile!

Serghei Mizil știe multe povești despre fotbaliştii legendari ai României. Fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil a acceptat să facă mai multe dezvăluiri pe canalul de Youtube al lui Robert Niță. Cornel Dinu este unul din personajele principale din povestirile lui Serghei Mizil.

23 iun. 2020, 13:04
Serghei Mizil, noi dezvăluiri-bombă din lumea fotbalului. Dinu intra pe teren după o noapte de băutură, Hagi refuza petrecerile!

Serghei Mizil a dezvăluit câteva nume de fotbaliști prieteni cu paharul, dar care rupeau nori la antrenamente sau la meciuri chiar și după o noapte albă.

Serghei Mizil, detalii necunoscute despre Nicu Ceauşescu: „Începuse să bea pe ascuns, ţinea băutura şi în baie, ca să nu-l vadă cineva”

„Cu Cornel Dinu eram 24 de ore din 24. Nu mai spun că… dar lasă că spun, că mă înjur în față cu el, dacă e să… Păi, mergeam cu canistra de vin până la teren și era cel mai bun jucător de pe teren! Să moară mama! Bă, omul era meserie. Eu nu am văzut niciunul să reziste ca el. Să bea și după aceea să intre în teren… Și Dobrin mai bea și după aceea intra pe teren și îi omora pe toți (face semn cu mâna cum îi dribla), dar ăla era talent mare”, a povestit Serghei Mizil.

Serghei Mizil, amintiri din COMUNISM. Gest INCREDIBIL făcut de George Copos pentru NICU CEAUŞESCU

„Dinu a zis de mine că sunt „rebut genetic”, dar când stau la masă cu el nu zice nimic. Eram într-o cafenea și mă lăuda că sunt mare actor, mă umfla pe acolo… M-am dus la toaletă și m-am oprit după colț și îl aud cum zice „Dă-l, mă, dracu, ăsta ce a jucat? Nu a jucat nici pe generic!”. Pe mine mă pufnește râsul. M-a ars o dată. Eram cu mai mulți, beam ceva și mă sună Cornel Dinu. Și îmi zice să nu mai beau, că nu este bine… Și îmi zice: „Eu, când beau, mă duce Nero, mă ajută Nero…”. Și i-am zis. „Bă, dă-mi-l și mie pe Nero, când sunt matol”. Și mi-au spus ăia de acolo, că Nero este câinele”, a mai spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil, dezvăluire-bombă despre Ioan Becali. „Bă, vreţi să vă pun o grenadă, să vă arunc restaurantul în aer?”

„Băutele și petrecerile mari erau la Sportul Studențesc, acolo era doar echipă de meseriași. Eram la pauza unui meci și îmi strigau: „Hai la crampoane, hai la crampoane!”. Ce dracu vor ăștia, că eu nu sunt fotbalist! Ei ziceau crampoane la vodcă. Îl știu bine și pe Hagi. El a fost profesionist nativ. Eram acolo cu Marcel Coraș și Gino Iorgulescu, iar jucătorii aveau niște vile frumoase, date de la Sportul. Nicu Ceaușescu aranjase toate cele… Noi eram acolo cu băutură, cu gagici, iar Hagi se ducea și se culca devreme: „Gică, nu rămâi?”. „Nu, mâine am antrenament!”. Așa a ajuns unde a ajuns. Și Gică Popescu la fel”, a mai povestit Serghei Mizil.