Serghei Mizil, detalii necunoscute despre Nicu Ceauşescu: „Începuse să bea pe ascuns, ţinea băutura şi în baie, ca să nu-l vadă cineva”

Nicu Ceaușescu a cunoscut şi luxul, însă şi sărăcia. Fiul fostului preşedinte al României a avut o viaţă extrem de controversată, a trecut de două ori pe lângă moarte, dar scăpase, ca într-un sfârşit, ciroza fiind cea care l-a doborât.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 06:13
Serghei Mizil, detalii necunoscute despre Nicu Ceauşescu: „Începuse să bea pe ascuns, ţinea băutura şi în baie, ca să nu-l vadă cineva”

Fiul soților Ceaușescu a trecut de două ori pe lângă moarte, sfârșind în 1996 într-un spital din Viena din cauza cirozei la ficat.

“Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu, a trecut de două ori pe lângă moarte, însă de fiecare dată a scăpat la limită. Apoi, moartea lui a fost dezbătută la un nivel conspirațional extraordinar, potrivit Antena3.

Cu toate că raportul medico-legal arătă că moarea lui a fost provocată de o ciroză hepatică de care suferea, în spațiul public au apărut diverse ipoteze cum că acesta ar fi fost ucis, iar în poveste ar fi fost implicată inclusiv ultima lui iubită, Dana Radu.

Nicu se comporta foarte dificil, după ce a pierdut totul: părinții au murit, a făcut închisoare, avea o viață neîmplinită, așa se simțea. A inceput să bea pe ascuns, ținea băutura și în baie, ca să nu-l vadă cineva. S-a discutat la acea vreme că Dana, împreună cu serviciile secrete, i-ar fi dat băutură multă, ca să-l omoare. O idiotenie! Ea l-a iubit enorm, astea sunt legende, chiar i-a fost alaturi.

Au fost mulți care au încercat să-l salveze pe Nicu Ceaușescu din decandență, cum ar fi Lucescu, Gino Iorgulescu sau Copos, însă degeaba. Tot de ficat a murit!, a explicat Serghei Mizil.

Nicu Ceaușescu, fiul fostului dictator, a fost la un pas de moarte și în decembrie 1989. Profesorul Alexandru Oproiu, fostul său doctor, a povestit un episod în care Nicu a fost adus de revolutionari în studioul TVR, moment în care Nicu Ceaușescu era grav rănit.

De asemenea, Nicu Ceauşescu a trecut pe lângă moarte și în timp ce se afla în închisoare, la Jilava. Fiul soţilor Ceaușescu a fost dus la Spitalul Fundeni cu un întreg convoi de mșsini în care se aflau, printre alții, mai multi medici legisti, scrie aceeași sursă.