Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Ce i-a spus soţiei: „O ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu”

Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Chiar dacă acum este aşezat la casa lui, alături de Cora, omul de afaceri este recunoscut pentru numeroasele aventuri pe care le-a avut de-a lungul timpului.

18 mai 2022, 19:55
Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Ce i-a spus soţiei: „O ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu”
Din mariajul anterior, Serghei o mai are pe Ana

Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Bărbatul este recunoscut pentru poveștile savuroase, atât din tinerețe, cât și din perioada post-comunistă. De peste 30 de ani este căsătorit cu partenera sa, Cora, alături de care are o fată, pe Smaranda.

Din mariajul anterior, Serghei o mai are pe Ana, cea care i-a oferit bucuria de a deveni bunic. Prima înfățișare la starea civilă datează din vremea comunismului, când Serghei, luat de valul tinereții, a decis că ar fi cazul să se așeze la casa lui.

Citeşte şi: Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Nimeni nu se aştepta la o asemenea sumă

Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie

M-am căsătorit, am băut vreo două zile și n-am venit cu mireasa acasă, ce să fac cu mireasa acasă? Și-am venit după vreo trei zile, eram pe bancă cu Gyuri Fazekas. Stăteam pe bancă, era distanță mare de tot, eram prin curte cu ceva roz, se învârtea pe acolo. Era și tata într-o parte așa și zic: Dar cine e asta aici în curte? Și era: Bă, boule, e nevastă-ta!

Atunci eram sudor, adică beam aproape în fiecare zi, sudam toată noaptea și toată ziua. Dacă eram idiot, la a treia zi mă cheamă fostul meu prieten, Mădălin Voicu: Hai, mă, să f***m una! Hai, mă, să f***m una! Cu ăla am făcut multe, păcat că a îmbătrânit urât. Și ăla zice: Te spun!

M-am dus acasă, atunci mi-am dat seama că sunt actor, am și cinci filme făcute, zic: Trebuie să divorțăm, că nu se poate, că nu știu ce și că nu știu ce! Ea mă întreabă de ce să divorțăm, a doua zi după ce am ars-o pe aia și mă întreabă ce s-a întâmplat. Zic: M-am dus, o ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu! A început și aia să plângă, că mă iartă!”, a povestit Serghei Mizil, pentru Cancan.ro.

Pe primul plan s-au aflat întotdeauna copiii, puși pe un piedestal de Serghei Mizil. Divorțul de prima soție nu l-a împiedicat pe afacerist să rămână în relații strânse cu Ana, fiica sa:  „Țelul pe care l-am avut a fost să îmi iau copiii după mine, din căsătorii, să mi-i cresc și să am viața pe care o vreau eu. Nu sunt disperat după bani, adică nu vreau să fac miliarde. Mi-am făcut banii să trăiesc bine, să fac ce vreau. Sunt oameni care fac sute de milioane și n-au viață. N-au timp să-i cheltuiască, stau toată ziua să facă bani. Nu m-a interesat să fac toată ziua bani!”, a mai mărturisit afaceristul.