Serghei Mizil, intervenție chirurgicală de urgență: „Toată lumea a zis că am mierlit. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mă voi lăsa de fumat”. Ce i-a spus lui Ciutacu după operaţie

Serghei Mizil a avut parte de un hop, dar l-a depășit cu fruntea sus. Confruntat cu probleme medicale de natură cardiacă, fiul fostului lider politic Paul Niculescu Mizil a ajuns de urgență pe masa de operație.

21 iul. 2023, 10:12
Serghei Mizil, intervenție chirurgicală de urgență: „Toată lumea a zis că am mierlit. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mă voi lăsa de fumat”. Ce i-a spus lui Ciutacu după operaţie

Din fericire, Serghei Mizil se simte bine după intervenție, acesta părăsind spitalul la doar o zi după operație. Afaceristul a avut nevoie de un stent la inimă, dar spune că i-a fost recomandat să și-l pună doar preventiv. După intervenție, fiul fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil a decis să se lasă de fumat. Probabil că nu și de șpriț din moment ceimediat după ce a părăsit spitalul s-a cinstit cu un un pahar din această licoare.

Victor Ciutacu: „Serghei e indignat si contrariat ca in Romania trebuie sa faci infarct ca sa-ti deconteze statul stenturile”

„Am vorbit cu Serghei Mizil a ieşit foarte bine la testele de efort, cu chef de şpriţ, cum altfel. Se bucura ca si-a facut interventia benevol, nu – Doamne fereste! – de nevoie. Vrea sa se lase de fumat, ca asa i-a recomandat doctorul. E indignat si contrariat ca in Romania trebuie sa faci infarct ca sa-ti deconteze statul stenturile. Daca nu ai facut infarct si incerci sa-l previi, scoti bani din buzunar si nu putini”, ne-a declarat Victor Ciutacu în exclusivitate.

Serghei Mizil, intervenție chirurgicală de urgență: „Toată lumea a zis că am mierlit”

Toată lumea a zis că am mierlit, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic… mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spritz”, a declarat Serghei Mizil pentru Spynews.

Citeste si Serghei Mizil l-a cununat pe Ion Rădoi: „Da, bă, sunt mândru că sunt nașu’ lui. L-am cununat în fața lui Dumnezeu, n-am fost martor la Primărie, cum s-a zis, că nu știam că trebuie să am buletinul la mine, știam că doar la penitenciar te duci cu buletinul”

Omul de afaceri a dezvăluit că intervenția nu a durat foarte mult și că a efectuat-o într-o clinică privată, costul ei ridicându-se la 4000 de euro.

Două ore jumătate. Eu am înțeles că stent îți pune statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro tot”, a mai adăugat acesta.

De asemenea, Mizil spune că intenționează să se lase de fumat întrucât fumatul dăunează bunei funcționări a inimii.

Citeste si Din ce face bani Serghei Mizil în 2023 și de ce s-a lăsat definitiv de pictură: „Niște idioți!” | EXCLUSIV

Viciul pe care îl are Serghei Mizil

La vârsta de aproape 70 de ani, Serghei Mizil are un suflet tânăr și reușește să se mențină în formă. De altfel, stilul său excentric îl face pe afacerist să fie mereu în centrul atenției. Nu multe persoane reușesc la vârsta de 70 de ani să se mențină atât de bine, precum Serghei. Acesta a dezvăluit secretul tinereții fară bătrânețe.

Fac sport… O ard pe băutură o săptămână și ceva și apoi fac o săptămână pauză cu regim alimentar și mult sport. Eu stau în Snagov. Merg cu bicicleta, merg pe jos, am și o mică sală de fitness în casă. De la Snagov până în București fac foarte mult, stau și câte două ore în trafic… E greu cu traficul!”, ne-a declarat Serghei Mizil pentru Playtech Știri.