Serghei Mizil, reacție după ce #REZIST a cerut închiderea România TV: „E exact ceea ce au făcut bolșevicii! Ar trebui un front comun al tuturor televiziunilor!”

Serghei Mizil îl felicită pe Victor Ciutacu și postul România TV, în contextul scandalului momentului în mass-media. În opinia lui Mizil, toate televiziunile de știri din țară trebuiau să facă front comun pentru susținerea libertății de expresie.

26 apr. 2023, 16:57
Serghei Mizil, reacție după ce #REZIST a cerut închiderea România TV: „E exact ceea ce au făcut bolșevicii! Ar trebui un front comun al tuturor televiziunilor!”

Serghei Mizil a intervenit în urma scandalului care a avut loc ieri, la CNA, după ce a fost semnată o petiție de închidere a postului România TV, pe fondul cazului „Iulia Marin – Libertatea”.

Serghei Mizil avertizează că nu degeaba cei care au inițiat demersul pentru interzicerea România TV sunt etichetați drept „neomarxiști”. Astfel de inițiative amintesc de regimurile totalitare, susține celebrul afacerist.

„Ieri am asistat cu scârbă pot să zic la ceea ce s-a întâmplat la CNA cu postul România TV. Toți o să-mi sară-n gât și cap, mai ales clar, neomarxiștii ăștia care aparțin de USR, că-l apăr pe Victor Ciutacu datorită prieteniei mele cu el, dar nu-l apăr pentru asta, ci pentru libertatea presei și să nu ne întoarcem exact în anii ’50.

Ce s-a întâmplat este exact ceea ce au făcut nu comuniștii, ci bolșevicii! Teoria e: ‘nu ești cu mine, ești împotriva mea!’. Cu închideri, arestări, cu ură… Mă uitam ieri toată ziua cu câtă ură și cu câtă manipulare (n.r. – au tratat subiectul)! Zici că toți sunt făcuți din aceeași mamă, toți au ură congenitală, nu înțeleg”, a comentat Serghei Mizil, pe vlogul său.

 

Serghei Mizil: „Bravo, Victor Ciutacu! I-ai făcut varză!”

 

Serghei Mizil s-a amuzat teribil după ce Victor Ciutacu l-a dat de gol pe psihologul #REZIST de la CNA.

„Toma (n.r. – Mircea) a venit cu psihologul ăla. L-a adus într-o comisie să te judece ăla care făcuse cerere să fii închis. E o chestie imbecilă. Tu vrei să mă închizi și tu mă judeci… Păi normal că mă închizi.

Bravo Victor Ciutacu, te felicit cum l-ai turnat pe domnul psiholog, că face parte din ONG-ul respectiv. Acum au venit cu șustă (…) Două persoane din CNA, oameni cu cap, care nu sunt pro-Ciutacu, au spus că nu este nicio problemă. După aceea, au spus oameni cu carte, oameni care se pricep la drept, că nu e absolut nimic.

Ceea ce m-a intigrat iarăși foarte tare, m-am uitat pe toate posturile: niciun alt post de televiziune nu a scos niciun cuvânt – poate că au zis și nu am văzut. Dar din punctul meu de vedere, ar trebui un front comun al tuturor televiziunilor, pentru că ei nu înțeleg că se întâmplă exact ca-n anii ’50. Azi te închid pe tine, mâine pe altul și pe altul. Să închizi o televiziune într-o țară democratică e inadmisibil.

(…) Bravo, Victor Ciutacu! I-ai făcut varză! Au rămas ăia din comisie muți când au văzut că ăla (n.r. – Mugur Ciomăgeanu) face parte din ONG-ul lui Toma (…)

Eu știu de ce vor să închidă postul ăsta, dar nu mă exprim, ca să nu-mi sară lumea-n gât. În cap, am o idee de ce vor să închidă acest post.

(…) Neomarxiștii ăștia sunt disperați, au văzut că au pierdut terenul pe toate părțile și au inventat să se urce pe o tragedie, cum au mai făcut de două ori, să-și facă capital politic. Nu prea a mai ținut, nu a mai ieșit lumea în stradă. Îmi doresc din tot sufletul ca românii să se deștepte, să nu mai pună botul la toate vrăjelile și la toate manipulările astea împuțite”, a mai precizat Mizil.