#REZIST și-a trimis oamenii în ședința CNA. Victor Ciutacu i-a dat de gol. Ce a urmat după (VIDEO)

În ședința CNA, în cadrul căreia jurnalistul Victor Ciutacu a fost audiat, a ieșit circ. „Invitatul special" a fost Mugur Ciomăgeanu, prezentat ca „expert independent", un psiholog cu „rol de judecător", care susține interzicerea postului România TV. 

25 apr. 2023, 19:05
#REZIST și-a trimis oamenii în ședința CNA. Victor Ciutacu i-a dat de gol. Ce a urmat după (VIDEO)

Ultrașii mișcării #REZIST au fost trimiși în ședința CNA, în calitate de „experți independenți”. Victor Ciutacu i-a dat de gol. Acest lucru a provocat tensiuni printre membrii CNA, susține jurnalistul.

Mugur Ciomăgeanu, „expertul independent” face parte dintr-un ONG foarte activ în plan politic.

„În audierea noastră a participat psihiatrul Mugur Ciumăgeanu, care se află printre semnatarii petiției prin care se cere închiderea postului România TV. Domnul Toma (n.r. – Mircea Toma, membru CNA) l-a prezentat – iar membrii CNA n-au avut curiozitatea să dea un search pe Google, dar am făcut eu asta. În calitate de ‘expert independent’, specialist în psihologie din câte am înțeles, au omis să-i prezinte calitatea de semnatar al listei.

Iar membrii CNA au fost siderați, indignați, că au fost trași pe colegul lor, pentru că au acceptat ca domnul Ciomăgeanu să participe ca expert independent, când el era printre semnatarii listei urii și urișii împotriva postului România TV. A fost un moment în care s-a iscat o busculadă, iar doamna Gubernat, președinte CNA și de ședință, la un moment dat a spus că închide pur și simplu, a închis transmisia, ședința. A spus că dezbaterile se vor relua joi, din punctul în care au rămas. N-au fost foarte plăcute discuțiile dintre domnii de la CNA, pe tema invitării domnului Ciomăgeanu, din partea domnului Toma, colegul său de ONG, în calitate de specialist independent, care să ne judece pe noi. 

Domnul Ciomăgeanu ne-a făcut un rechizitoriu (…)”, a dezvăluit Victor Ciutacu.

 

Protestatarii #REZIST, agresivi cu Victor Ciutacu

 

Surpriză pentru jurnalistul România TV. În urma anchetei de la CNA, Victor Ciutacu a fost așteptat de alți doi protestatari #rezist, dar mai agresivi.

„Ce ne-a așteptat? Un rezist la dezbateri și doi reziști la poartă, care să ne măscărească. Ceaușescu și unul care m-a înjurat un sfert de ceas, unul Alexe, care e de la ‘Corupția Ucide!’, cu Ordonanța 13, Dragnea, cu Colectivul. 

Asta știu să facă reziștii. Cu ce diferă ședințele de la CNA de cele din Parlament, când făceau ca toate visele. Atât știu să facă, circ și panaramă. Au stricat o ședință care dincolo de părțile contondente, au conținut o grămadă de lucruri interesante, de constatări, întrebări și răspunsuri care cuprindeau cu adevărat problemele psihiatrice grave, care în cele mai multe cazuri sunt ignorate de angajatori sau ascunse. Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare. A fost întrebarea mea dacă angajatorii nu au niciun fel de responsabilitate morală sau legală pentru ceea ce se întâmplă în curtea lor. Și de acolo a început jihadul!”, a povestit Victor Ciutacu.

Vezi aici imagini cu atacul din fața CNA.