Sergiu Nicolaescu, incinerat. Urna cu cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei, la Tg. Jiu

Publicat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 16:06 // Actualizat: Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 16:36 // Sursa: RTV.net

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei, a declarat sora regizorului.

Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat.

Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

În momentul scoaterii sicriului în care se ala trupul lui Sergiu Nicolaescu din sediul Cercului Militar, cei mai mulţi oameni prezenţi au aplaudat, dar au fost şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat "Ruşine!" la vederea văduvei.

"Nu-l ardeţi! Nu merită asta!", i-au strigat soţiei lui Sergiu Nicolaescu oamenii veniţi, sâmbătă, în faţa Cercului Militar. Şi sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

"Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!", a spus un alt admirator al regizorului, în timp ce alţii au catalogat incinerarea acestuia drept "o batjocură".

Văduva regizorului a fost huiduită şi la Crematoriul Vitan Bârzeşti de către cei veniţi să-i spună adio lui Sergiu Nicolaescu. Oamenii au strigat şi aici "Ruşine!" şi au ocărât-o pe Dana Nicolaescu în momentul în care aceasta a părăsit Crematoriul, cu puţin înainte de ora 12.00, ora programată pentru incinerare.

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a povestit la Antena 3 ca soţia lui Sergiu Nicolaescu, Dana, a fost ameninţată cu moartea.

"Au urlat, au injurat, au dat telefon să o ameninţe cu moartea şi ea săraca nu are nicio vină", a spus Iolanda Nicolaescu.

De asemenea, sora regizorului a mai susp că cenuşa regizorului va fi depusă în cavoul familiei Nicolaescu la Târgu Jiu.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare.

Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu nu a fost văzută cu ochi buni de toţi românii. Mai mulţi oameni erau deranjaţi de faptul că marele regizor nu a fost înmormântat creştineşte şi au huiduit-o pe soţia lui.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 ian 19:50
Răspunde | Votează email 0 email
merlinartur
poate a dorit incinetrarea pt ca este un ritual al poporului Dac ...si poate se cionsidera mai mult dac decat roman si nu a vrut un ritual strain ci unul al acestui pamant.
oricum , cine stie ce a fost in sufletul lui?
nu inteleg de ce este huiduit ...nu ii inteleg pe acesti falsi crestini!
06 ian 17:17
Răspunde | Votează email 0 email
Const Antin
http://www.imdb.com/title/tt0319343/
06 ian 16:03
Răspunde | Votează email 0 email
Alina
nu trebuia incinerat.
rusine familiei, rusine lu' dana,rusine si cotoroantei alea batrane de sorasa.
sunt sigura ca nu aceasta a fost dorinta marelui maestru.dar ele au vrut sa il incinereze pentru a scapa de pomeni.
merita o coliva,un mar, un covrig si o batista date din tot sufletul.
rusine
06 ian 09:50
Răspunde | Votează email 1 email
KGB-ISTUL ILICI SI IMPOSTORUL "REVOLUTIONAR" INULESCU
Despre morti,numai de bine...spuneau romanii,dar daca analizam nitel omul politic S.Nicolaescu...descoperim "regizorul" revolutiei romane...sau mai bine spus a contrarevolutiei de dupa 22 decembrie '89,cand teroristii kgb-istului Ilici trageau din toate pozitiile in dezorientatul si prea usor manipulatul popor roman...
06 ian 09:29
...
Sambata, 5 ianuarie, trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare...
06 ian 02:26
Răspunde | Votează email 1 email
Anghelescu Marian
http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor- http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor- http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor-1_50ae63c37c42d5a6639c4921/ http://m.adevarul.ro/news/eveniment/misterele-executiei-inhumarii-ceausestilor-1_50ae63c37c42d5a6639c4921/index.pdf /index.pdf /index.pdf
05 ian 20:50
Răspunde | Votează email -1 email
emanoil
Puteti da o realizare a bagaciosului ctp?Inafara de a comenta f prost meciurile de tenis si a comenta prost o emisiune de cine practic zero .Ii dam prea mare importanta acestui gica contra.Nu rascoliti trecutul si nu cautati senzationalul lasati-ne cu imaginea actorului si regizorului care ne-a incantat copilaria.O profesoara de limba romana pe care am avuto in liceu ne spunea ca a vizionat filmul felix si otilia si pentru ca juca Sergiu Nicolaescu .Acuma nu om fi prosti toti si numai din capriciu iubim filmele luo.Va rog lasatil sa se odihneasca in pace si nu mai cereti psterea suparatului de serviciu.
05 ian 18:40
Răspunde | Votează email 0 email
Ioana
In Biblie scrie ca la Judecata Finala sufletele noastre se vor intoarce in trupurile cu care am trait pe pamant. Ori daca esti incinerat, te intorci in cenusa? Asta ramane din om?...
05 ian 17:53
Răspunde | Votează email 1 email
Anca
De ce nu invatam sa respectam alegerile oamenilor? De ce noi romanii mereu condamnam? Cei care strigau RUSINE cate lumanari au aprins actorilor la care s-au dus spectatori la inmormantarile lor? Catio dintre acei gura casca stiu cu adevarat sau cati s-au uitat la filmele lor...doar acum cand a murit. Daca sotia lui avea 80 de ani in mod sigur nu se ma striga RUSINE. Rusine celor care au huiduit. Rusine poporului roman care nu invata sa respecte, sa nu faca speculatii, sa nu barfeasca. Daca ar fi asa credinciosi ar fi toleranti.Ce vroiau sa vada in sicriu? Un cadavru rapus de batranete si boala? Mai bine pastram imaginea lui de barbat frumos, de un adevarat DOMN, care a cucerit prin experienta sa aceasta tanara superba, discreta, nu o pitipoanca cu care ne sufoca televiziunile. Rusine sa le fie celor care se lauda ca l-au iubit dar care nu i-au respectat aceasta ,,inmormantare". Dumnezeu sa-l ierte! Poate prin aceasta incinerare a considerat ca si-a spalat singur pacatele si poate singur a vrut sa se trimita in flacari.Mai mult de 3 zile nu va dura acest spectacol mediatic. Dovada ca pana la urma ati ajuns tot la Basescu. De Madalina Manole, de Laura Stoica mai pomeneste cineva? De Jan Constantin?
1
EUR
4.7509
RON
23 Mar
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H