Serialul Arabela revine pe micile ecrane din România. Ce post îl va difuza la o oră de maximă audienţă!

Cu siguranță, mulți își aduc aminte de Arabela, unul dintre cele mai populare seriale din România comunistă. La 40 de ani de la turnarea filmului vizionat de milioane de copii, ”Harry Potter”-ul anilor ’80 va fi redifuzat de Prima Comedy,

24 mart. 2023, 20:52
Serialul Arabela revine pe micile ecrane din România. Ce post îl va difuza la o oră de maximă audienţă!

Arabela este un film serial pentru copii realizat de către Televiziunea din Cehoslovacia între anii 1979-1981. Serialul are un număr de 13 episoade și este interpretat în limba cehă.

El se află în grila de programe a postului Prima Comedy și va putea fi văzut zilnic, de luni până joi, de la ora 19.30, începând cu 3 aprilie.

Postul de televiziune readuce în atenţia publicului și formatul Banc Show, pe care Prima TV l-a mai difuzat în trecut. Emisiunea va debuta pe 3 aprilie, de la ora 22.00, cu Andrei Duban în rol de gazdă.

Cum arată acum Jana Nagyova, personajul principal, din serialul-fenomen ”Arabela”. Are 62 de ani și nu mai are nicio treabă cu actoria. Noua ei meserie a surprins pe toată lumea!

Actriţa Jana Nagyova a devenit una dintre cele mai îndrăgite femei în întreaga Europă, în anii 80, când a juca în serialul „Arabela”. Blondă, cu bucle care îi încradrau chipul angelic, Arabela le-a cucerit pe toate fetiţele cu privirea blândă şi zâmbetul cald.
De când serialul de 13 episoade în care a jucat a luat sfârşit (1979-1981), Jana a intrat într-un con de umbră, iar producţiile ceheşti parcă nu au mai avut căutare. În prezent, Jana este stabilită în Germania, are 54 de ani şi a dat naştere la trei copii. Blonda s-a lăsat de actorie şi deţine o afacere cu cosmetice.

Actriţa Jana Nagyova a devenit una dintre cele mai îndrăgite femei în întreaga Europă
Arabela este un film serial pentru copii realizat de către Televiziunea din Cehoslovacia între anii 1979-1981. Serialul are un număr de 13 episoade și este interpretat în limba cehă. În serial, Arabela este un personaj de poveste, care este curtată de vrăjitorul cel rău, Rumburak. Aceasta, cu ajutorul unu

Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei a făcut anunţul despre iubit

i inel, evadează în lumea reală, unde îl întâlneşte pe Petr Majer, de care se îndrăgosteşte şi alături de care are aventuri de neuitat.

Cum arată grila din prime-time la Prima Comedy:

luni până joi, de la 19.30, postul de televiziune difuzează un serial ce a scris istorie, Arabela

De la 20.00, Gary şi soţia lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!” (Goodnight, sweetheart)

De la 21.00 regele comediei, Benny Hill, is in the house

De la 22.00, emisiunea Banc Show

După miezul nopţii, cea mai tare echipă de IT-işti intră în acţiune în serialul IT-eambuilding

Prima Comedy va avea şi refiduzări ale unor producţii difuzate în trecut de Prima TV, precum Mondenii, Trăsniţii în NATO sau Nimeni nu-i perfect