Serialul „Baywatch”, adaptat pentru marele ecran. Dwayne Johnson va fi în rolul principal

Studioul Paramount pregăteşte adaptarea pentru marele ecran a "Baywatch" - popularul serial din anii '90 - cu Dwayne Johnson ca protagonist şi salvator al celor care se aventurează în larg, anunţă vineri revista The Hollywood Reporter, citată de EFE.

03 oct. 2014, 07:50
Serialul „Baywatch”, adaptat pentru marele ecran. Dwayne Johnson va fi în rolul principal

Dwayne Johnson a confirmat ştirea pe contul său de Instagram: „Asta este plaja mea. Zvonurile sunt reale. Vom face un film „Baywatch”. Provocator, obscen şi, sperăm noi, foarte amuzant…„.

VEZI şi Carmen Electra a îmbrăcat după 15 ani costumul de baie roşu care a consacrat-o în Baywatch FOTO

Sean Anders şi John Morris, realizatorii filmelor „We’re the Millers”, „Mr. Popper’s Penguins”, „Hot Tub Time Machine” şi viitorul „Dumb and Dumber To” se vor afla în spatele camerelor de filmare. Jeremy Garelick şi Peter Tolan au fost angajaţi iniţial să redacteze scenariul, însă povestea scrisă de ei nu se potrivea cu conţinutul tradiţional al serialului. Prin urmare, Justin Malen a fost chemat să rescrie scenariul.

David Hasselhoff a devenit o vedetă a micului ecran întruchipându-l pe salvamarul Mitch Buchannon în serialul „Baywatch”, difuzat în SUA în perioada 1989 – 2000. Serialul a propulsat-o la celebritate şi pe Pamela Anderson.

În planurile iniţiale concepute de Jeremy Garelick şi Peter Tolanse se preconiza ca atât Hasselhoff, cât şi Anderson să apară în film, însă odată cu venirea lui Malen în fruntea proiectului nu se ştie care va fi noul scenariu, notează EFE.

Citeşte şi O actriţă celebră din „Baywatch” va filma cu salvamarii lui Radu Mazăre