Serialul Familia Adams a făcut-o celebră la vârsta de cinci ani. Cum arată acum actrița Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday

Serialul Familia Adams a transformat-o într-o celebritate pe actrița Lisa Loring la frageda vârstă de cinci ani. Aproape șase decenii mai târziu artista a povestit despre viața sa tumultoasă.

08 dec. 2021, 21:59

Serialul Familia Adams, care a fost diuzat în anii ’60, a avut un succes răsunător și a transformat-o pe actrița Lisa Loring într-o adevărată vedetă, la vârsta de numai cinci ani.

Catherine Zeta-Jones a ajuns la București să filmeze pentru serialul Netflix. Actrița le-a arătat fanilor orașul – VIDEO

Lisa Loring, în vârstă de 63 de ani, este originară din Insulele Marshall, însă după divorțul părinților s-a mutat în Los Angeles. După primă apariție în serialul Dr. Kildare, i-a fost atribuit și emblematicul rol Wednesday Adams, în show-ul de televiziune care avea să scrie istorie.

Aproape șase decenii mai târziu, Lisa Loring își amintește cu mult drag de acea perioadă și de actorii alături de care a jucat.

„A fost ca o familie adevărată. Nu aş fi putut alege o distribuţie şi o echipă mai bună. Carolyn Jones şi John Astin (Gomez şi Morticia) au fost ca nişte părinţi pentru mine. Au fost grozavi. Trebuia să învăţ să memorez, înainte să citesc scenariul, pentru că aveam doar cinci ani şi jumătate, când am început să joc‟, a spus ea, într-un interviu.

Actrița Lisa Loring a avut o viață destul de zbuciumată. Ea mai jucat în seriale și filme de televiziune populare, însă cariera ei a suferit un declin la începutul anilor ’90, când actrița a început să se confrunte cu abuzul de substanțe interzise.

Jane Birkin, actriţă, cântăreaţă şi simbol al modei, a suferit un atac cerebral

Lisa Loring a dat dovadă de o imensă forță interioară și a reușit să înfrângă dependență, după ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare. Ulterior ea a mai primit câteva roluri mici, însă până la urmă s-a orientat către alte profesii creative. Ea a lucrat ca make-up artist, dar și pentru o firmă de design interior.

În plan personal, Lisa Loring a trecut prin trei divorțuri, iar la momentul actual și-a găsit fericirea alături de cel de-al patrulea soț, actorul Graham Ritch. Actrița are două fiice din primele două mariaje, iar în prezent se concentrează pe viața de familie.