Serialul "Fructul oprit" va avea şi sezonul al doilea la Antena 1

Publicat: Joi, 21 Iunie 2018 11:21 // Actualizat: Joi, 21 Iunie 2018 11:21 // Sursa: romaniatv.net

Nu se oprește la primul sezon. Serialul Fructul oprit va continua cu sezonul al doilea, au anunțat reprezentanții Antenei 1. Filmările pentru al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion vor fi reluate vara acesta.

Foto: adevarul.ro

„Sezonul al doilea va fi 100% original! Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale și le plasăm povestea la aproape șase ani de la finalul sezonului unu", declară producătorul serialului, Ruxandra Ion, potrivit paginademedia.ro.

Citeşte şi "Fructul Oprit", ce se întâmplă în ultimele episoade din acest sezon. "Vreau să divorţăm...."

În această lună, telespectatorii pot urmări ultimele trei episoade ale primului sezon, producție difuzată miercurea de la ora 20.00. „Tot ce vă pot spune este că va fi un final neașteptat, care va lăsa fanii serialului „Fructul Oprit" cu sufletul la gură. Vor vedea două mirese, nu una...", anunță producătorul serialului.

Ce urmează? „O poveste pe care niciun cârcotaș nu o va mai putea considera „o copie". Câțiva actori dispar, câțiva actori noi și... veți vedea peste câteva luni", completează Ruxandra Ion.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fructul oprit Antena 1 fructul oprit sezonul 2 seriale romanesti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 02:02
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H