Serialul „Piţurcă în Arabia” s-a încheiat. Anunţul de ultimă oră al selecţionerului

A trecut mai bine de o săptămână de când a fost făcută publică oferta grupării saudite Al Ittihad pentru Victor Piţurcă, iar după meciul tricolorilor în Grecia negocierile între părţi au fost intense. Miercuri, antrenorul s-a decis în proporţie de 99 la sută în privinţa viitorului său.

10 sept. 2014, 10:16
Serialul „Piţurcă în Arabia” s-a încheiat. Anunţul de ultimă oră al selecţionerului

Lucrurile încep să se lămurească în privinţa lui Victor Piţurcă, antrenor aflat până anul viitor sub contract cu naţionala de fotbal a României, dar curtat insistent în ultimele zile de gruparea Al Ittihad.

Citeşte şi Mai este Victor Piţurcă selecţionerul României? Vezi ce răspuns a dat antrenorul

Sursele GSP.ro informează că selecţionerul l-a anunţat azi pe şeful FRF că în proporţie de 99 la sută continuă la naţională. Cei doi urmează să mai aibă o discuţie faţă în faţă în următoarele ore pentru a stabili detalii despre viitorul colaborării.

Victor Piţurcă primise răgaz până astăzi pentru a se decide. Selecţionerul spera că FRF va mai renunţa la o parte din clauza pe care o are de înapoiat conform contractului, 1.4 milioane de euro. Al Ittihad era dispusă să plătească doar 500.000 de euro pentru clauza lui Piţurcă.

Citeşte şi Telenovela Piţurcă, un nou episod. Selecţionerul A SEMNAT un precontract cu Al Ittihad