Serialul „Urzeala Tronurilor” va avea două noi sezoane

Serialul TV de mare succes "Games of Thrones" (Urzeala tronurilor) va avea două noi sezoane, al cincilea și al șaselea, a anunțat marți canalul HBO.

09 apr. 2014, 06:51
Serialul „Urzeala Tronurilor” va avea două noi sezoane

„Game of Thrones” — difuzarea sezonului al patrulea a început luni în România—, „este un fenomen care nu are niciun echivalent. David Benioff și D.B. Weiss (creatorii serialului) și talentații lor colaboratori se depășesc mereu”, a afirmat într-un comunicat Michael Lombardo, șef de programe la HBO, scrie Agerpres.

Realizată după seria de romane „A Song of Ice and Fire” a americanului George R.R. martin, saga „Games of Thrones”, filmată cu o bogăție de mijloace puțin obișnuită la televiziune, prezintă lupta necruțătoare a câtorva mari familii pentru cucerirea Regatului celor șapte coroane, pe continente imaginare, înrt-o perioadă inspirată din Evul Mediu.

Primul episod din sezonul al patrulea, difuzat duminică, a fost vizionat de 6,6 milioane de telespectatori, cea mai bună audiență înregistrată de HBO de la ultimul episod din Clanul Soprano, urmărit în 2007 de 11,9 milioane de telespectatori.