Serie de atacuri armate în Texas soldate cu cinci morţi

Cinci persoane au fost ucise şi un suspect arestat după o serie de atacuri armate în Texas (sudul SUA), care au avut loc în patru locuinţe şi o benzinărie, a informat marţi mass-media locală, relatează AFP.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 21:00
Serie de atacuri armate în Texas soldate cu cinci morţi

Contactată, poliţia din oraşul Terrell, situat la 45 de km est de Dallas, nu a putut oferi marţi dimineaţa mai multe precizări, afirmând doar că „individul se află în detenţie”. Suspectul a fost identificat de mass-media locală ca fiind Charles Brownlow, un bărbat cu trecut infracţional.

Prima femeie ucisă cu gloanţe ar fi mătuşa lui Brownlow. Trupul femeii a fost găsit în locuinţa acesteia luni, a precizat NBC News, citat de Agerpres. .

O jumătate de oră mai târziu, un pompier a observat fum ridicându-se din locuinţa mamei lui Brownlow. Corpul calcinat al acesteia a fost găsit în interiorul casei.

Câteva ore mai târziu, focuri de armă s-au auzit din locuinţa iubitei lui Brownlow, însă nimeni nu a fost ucis aici, a precizat NBC News, informează Agerpres.

Citeşte şi Un bărbat care ameninţase pe Facebook că va comite atacuri în şcoli a fost arestat în SUA

În schimb, un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi într-o altă locuinţă. Un copil de trei ani, nevătămat, a fost găsit la locul crimei.

Zece minute mai târziu, un angajat de la o benzinărie a fost găsit mort la locul de muncă.

Brownlow a încercat să fugă într-o maşină luată de la casa mamei sale, însă s-a izbit cu autoturismul de o barieră. El a fugit apoi în pădure, înainte de a fi prins de poliţie marţi dimineaţa, cu ajutorul elicopterelor şi a camerelor video cu infraroşii.