Serul care combate căderea părului şi pe care îl poţi face chiar la tine acasă

Problemele cauzate de pierderea părului sunt resimţite în egală măsură de femei şi bărbaţi şi toţi cei care îşi pierd podoaba capilară sunt gata de orice şi cheltuie bani grei pentru a găsi remediul potrivit. Există, însă, un amestec pe care îl poţi prepara chiar la tine acasă, fără costuri deosebite, şi cu rezultate uimitoare.

RomaniaTV.net
27 dec. 2015, 12:44
Serul care combate căderea părului şi pe care îl poţi face chiar la tine acasă

Uleiul de cocos, care este azi la mare căutare atât pentru a fi folosit la gătit şi ca ingredient pentru produse cosmetice, dar şi pentru că poate combate cancerul. Studiile arată, însă, că acesta face minuni pentru creşterea părului.

Uleiul de cocos conține acid lauric, o substanță ce se regăsește în compoziția laptelui matern, dar şi acizi grași și trigliceride care accelerează metabolismul, dar poate fi folosit inclusiv în scopuri de înfrumusețare, pentru tratamente faciale și corporale sau ca alternativă naturală pentru pastă de dinți cu conținut de fluor.

Un amestec cu ulei de cocos te va ajuta, însă, să încetineşti şi să combaţi efectele pierderii părului. Iată cum îl poţi prepara:

Ingrediente:

O lingură de ulei de măsline organic presat la rece

Două picături de ulei de arbore de ceai

Două picături de ulei esențial de rozmarin

O jumătate de cană de ulei de cocos virgin presat la rece

Mod de preparare:

Uleiul de cocos se topeşte, apoi se combină cu celelalte ingrediente şi se amestecă bine până se omogenizează. Preparatul se păstrează într-un borcan de sticlă, închis etanș.

Preparatul se aplică pe părul uscat, înainte de spălare. Amestecul se întinde uniform pe pielea capului insistând la rădăcina părului, apoi se învelește părul într-o pungă sau o folie de plastic şi apoi într-un prosop cald. Se aşteaptă 15 minute, apoi se clăteşte. Operaţiunea trebuie repetată de două ori pe săptămână, iar în decurs de numai 2 luni rezultatele vor deveni vizibile.