Servicii de calitate la o firmă de pompe funebre din București – ce solicitări să aveți

Înmormântările în zilele noastre sunt cu semnificație adâncă în cultura creștin-ortodoxă. Se spune că în momentul acela de final îngerul păzitor vine să ia sufletul. Trupul se întoarce de unde a plecat, adică în pământ și astfel începe viața de apoi, acolo unde “nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.” În realitate însă trupul nu se îngroapă fără haine, există câteva ritualuri de îndeplinit, iar pentru tot ce implică ziua înhumării - sau a incinerării, după caz - veți avea nevoie negreșit de serviciile unei firme de pompe funebre. 

22 sept. 2022, 11:19
Servicii de calitate la o firmă de pompe funebre din București – ce solicitări să aveți

Există și în această nișă diversitate. Așadar, pentru a avea parte de servicii de calitate la o firma de pompe funebre din Bucuresti este destul de mult probabil că veți apela la Adysim.

Serviciile mai des căutate

Imediat după ce are loc nefericitul eveniment, cei rămași, familia îndoliată începe pregătirile. În vremurile noastre nu mai este chiar atât de greu să organizați evenimentul funerar. Există servicii pe care le puteți solicita, poate chiar cu pachete complete de servicii de profil. În felul acesta timpul ce vă mai rămâne până la despărțirea finală îl veți consuma fiind la căpătâiul celui plecat de pe acest pământ.

Spre exemplu consultați lista de servicii din pagina oficială a unei agenții de profil – Servicii-funerare-nonstop.ro. Veți descoperi astfel prețurile și pachetele disponibile.

Așadar, încă din primele ore de după deces, veți avea nevoie de constatare de deces, primele acte cu care să puneți ulterior la punct cele necesare. Aveți nevoie de servicii profesionale de pregătire a defunctului – preluat, spălat, îmbrăcat, depunere în sicriu, transport către casa funerară aleasă sau capelă. Toate acestea și nu numai pot rămâne în sarcina celor de la agenția aleasă.

 

Ce pretenții sunt

Orice client al unei agenții de pompe funebre apreciază și chiar are nevoie de promptitudine. Asta înseamnă că indiferent la ce oră din zi sau din noapte solicită serviciile, să primească răspuns. Sunt și cei care se arată disponibili, însă prea rar răspund solicitărilor care vin pe durata nopții spre exemplu. Iată un prim aspect care poate face diferența.

Mai apoi vorbim despre diversitatea de servicii și calitatea acestora. Spre exemplu cei de la Adysim – cu pagina oficială de servicii-funerare-nonstop.ro – pune la dispoziție servicii complete, inclusiv cele de îmbălsămare. De asemenea, includ și serviciile de transport funerar, pentru cei care își doresc gama de lux vorbim de posibilitatea de a alege limuzina funerară.

Nu în cele din urmă, una din pretenții se referă la posibilitatea de a organiza tot evenimentul funerar cu ajutorul unei agenții de acest tip. Spre exemplu, sunt necesare, conform dogmelor creștin ortodoxe, la biserică coliva și colacii. Puteți comanda astfel de produse de asemenea prin intermediul celor de la Adysim.

Descoperiți toate serviciile disponibile și solicitați oricând este nevoie. Grație experienței echipei veți fi consiliați de cei din echipă.

 

Contact:

[email protected]

Sos. Colentina 375 & 379

Bd. Eroilor 90A – Voluntari

Sos. București-Urziceni 193, Afumați – Ilfov

Str. Codălbiței 43, București, sector 2