Serviciile Apple au picat în întreaga lume. Aplicaţiile de bază care nu au putut fi accesate

Multe servicii Apple, inclusiv App Store, Apple Arcade, Music şi Maps, se confruntă cu întreruperi în toată lumea.

21 mart. 2022, 20:58
Serviciile Apple au picat în întreaga lume. Aplicaţiile  de bază care nu au putut fi accesate

Multe servicii Apple, inclusiv App Store, Apple Arcade, Music şi Maps se confruntă cu întreruperi, iar pagina de stare a companiei, care arată de obicei cât de gravă este o întrerupere, este, de asemenea, offline, transmite CNBC.

Apple a realizat venituri din servicii de 19,2 miliarde de dolari în ultimul trimestru, aşa că o întrerupere prelungită ar putea avea un impact material.

Dar aceste tipuri de întreruperi sunt de obicei temporare. În unele cazuri, o aplicaţie precum App Store se încarcă darr se blochează sau nu permite descărcarea unei aplicaţii.

Blackout în România. Scenariu sumbru pregătit de Raed Arafat: pană de curent simulată în toată ţara timp de patru zile. Ce se întâmplă cu spitalele

În alte cazuri, aplicaţia nu se încarcă în totalitate. Nu este clar ce cauzează întreruperea şi un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze.

Bloomberg a scris că întreruperea are un impact asupra serviciilor interne ale Apple şi pentru angajaţii corporativi şi de retail şi ”împiedică repararea produselor, schimburile şi ridicarea articolelor”.

Apple a prezentat un nou iPhone SE. Cum arată şi la ce preţ se vinde