Sesiune de reduceri de până la 90 % pentru viitoarele mirese, la Palatul Ghika

Mariage Fest, târgul naţional de nunţi, organizează vineri, 5 iulie, cea mare sesiune de reduceri făcută vreodată în România. Începând cu orele 17.00 până la miezul nopţii în Boutique d’E Mariage, magazin multibrand situat în aripa de est a Palatului Ghika, viitoarele mirese sunt aşteptate la Weddings Black Friday.

RomaniaTV.net
05 iul. 2013, 12:58
Sesiune de reduceri de până la 90 % pentru viitoarele mirese, la Palatul Ghika

Peste 500 de modele de rochii de mireasă, de la toţi furnizorii şi creatorii din ţară, sunt prezentate cu reduceri de până la 90% viitoarelor mirese. Evenimentul se deschide vineri, începând cu orele 17.00.

De asemenea, pe toată durata lunii Iulie se vor găsi reduceri la rochiile de mireasă. În plus, în fiecare zi, vor fi aduse noi modele pentru a satisface toate cerinţele viitoarelor mirese.

În cadrul evenimentului se vor oferi spre vânzare creaţii ale unor designeri consacrati precum: Cosmina Englizian, Cristina Samfira, Rhea Costa ,Andree Salon, Doina Levintza, Calin Events, Princessa, White Pearl, Creal Design,  Atelier de Frumos dar si branduri celebre precum: Rosemarie, Eddy K, Alice Designs, Alfred Angelo, Allure Bridal, Divina Sposa, Justin Alexander sau Nicole Sposa.

Intrarea este liberă.