Sesizări CIUDATE la primăriile din Capitală: Un bărbat cere pază specială pentru veveriţele din parcuri

Publicat: Vineri, 21 Februarie 2014 10:49 // Actualizat: Vineri, 21 Februarie 2014 11:02 // Sursa: romaniatv.net

Primarii din Bucureşti ar trebui să angajeze bodyguarzi ca să păzească veveriţele din parcuri, să transforme coşurile de gunoi în coşuri de baschet, iar, la nevoie, să aibă şi un robot care să mute casele localnicilor unde aceştia îşi doresc. Acestea sunt doar câteva dintre sesizările neobişnuite care ajung la primării, informează România TV.

Foto: doru.wordpress.com

Angajaţii primăriilor din Capitală primesc zilnic sute de cereri din partea cetăţenilor nemulţumiţi de problemele pe care le au. Din când în când, funcţionarii se şi amuză cu cererile acestora mai puţin obişnuite.

La Primăria Sectorului 2, o femeie a depus o cerere prin care cerea un robot care să o ajute să îşi mute casa dintr-un loc în altul. O altă cerere ciudată a fost depusă şi la Primăria Sectorului 3. Un bărbat consideră că oamenii care se plimbă prin parcuri pot speria veveriţele, iar din această cauză, bărbatul cere pază specială pentru aceste animăluţe.

Nici primarul Sectorului 1 nu a fost scutit de cereri ciudate. Un bucureştean îi cere să îi dea avizul pentru a putea lansa de pe Dealul Patriarhiei 33 de artificii cumpărate de la cofetărie. În cazul în care primarul nu ar fi de acord, atunci bucureşteanul ameninţă că dă foc la 33 de instituţii din Capitală.

În Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat a trimis o solicitare către primărie prin care cere să fie transformate coşurile de gunoi stradale pentru a putea fi folosite la întrecerile de baschet.

Citeşte şi Cele mai trăsnite cabine telefonice din lume, pe străzile din Sao Paulo FOTO

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8421
RON
28 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H