Setaţi pe PROFIT! Vezi aici pronosticurile incluse pe BILETUL ZILEI de joi!

Cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro si-au dublat iarasi banii. Am pariat pe doua confruntari din tenis. Victoria lui Vesely in partida cu Haas (6-7, 6-3, 7-5) si eliminarea succesul Safarofei, 2-0 la seturi in confruntarea cu Wickmayer, ne-au adus al 14-lea BILET CASTIGATOR din luna martie.

RomaniaTV.net
23 mart. 2017, 09:43
Setaţi pe PROFIT! Vezi aici pronosticurile incluse pe BILETUL ZILEI de joi!

Biletul Zilei

Redactia site-ului www.pariuri1x2.ro s-a orientat astazi catre doua partide din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala, una din zona Asiei si cealata din preliminariile sud-americane.

Asa cum v-am obisnuit, nu fortam pariurile si alegem cele mai simple selectii. In meciul dintre Venezuela si Peru pariem „peste 2 goluri asiatic” (daca se inscriu exact 2 goluri, miza ne este returnata). La disputa Tailanda – Arabia Saudita pontul este peste 1.5 goluri in meci. In primele 5 meciuri ale grupei, tailandezii au primit 12 goluri.

Citeşte şi: 

01:30, Venezuela – Peru, peste 2 goluri asiatic
14:00, Thailanda – Arabia Saudita, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.