Sever Voinescu întreabă pe Internet: Mai sunt membru PDL?

Sever Voinescu a transmis, luni seară, un mesaj pe Facebook, întrebând dacă "ştie cineva ce a decis Biroul Permanent al PDL" în legătură cu excluderea sa din partid. Fostul vicepreşedinte democrat-liberal nu a fost invitat la şedinţa conducerii partidului în care, iniţial, era anunţată dezbaterea situaţiei sale politice.

21 ian. 2013, 16:46
Sever Voinescu întreabă pe Internet: Mai sunt membru PDL?

„Am ajuns acasă acum 10 minute, obosit din cale-afară. Azi, nici n-am avut vreme să aflu ce s-a întîmplat cu mine. Știe cineva să-mi spună ce a decis BPN al PDL în legătură cu mine? Mai sunt membru PDL?”, scrie Sever Voinescu.

Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă va discuta despre excluderea lui Sever Voinescu din PDL, că nu este preocupat să dea afară pe nimeni din partid, preşedintele democrat-liberal menţionând totodată că sunt şi alte sancţiunicare pot fi aplicate fostului vicepreşedinte.

„Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid. O să am o discuţie şi cu domnul Sever Voinescu, organizaţia de la Constanţa şi-a menţinut punctul de vedere, o să am o discuţie cu domnia sa, sunt şi alte sancţiuni, avem nevoie de toţi oamenii”, a precizat Vasile Blaga, înainte de şedinţa PDL, întrebat în legătură cu o eventuală excludere din partid a lui Sever Voinescu.

Liderul PDL a adăugat că nu l-a invitat pe Sever Voinescu la şedinţa BPN deoarece acesta nu mai este membru şi că o să aibă o discuţie cu acesta.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, în urmă cu două săptămâni, pentru ROMÂNIATV.NET că Sever Voinescu este vinovat de „trădarea” partidului şi a susţinut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie exclus, Voinescu replicând: „Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?”.

Preda l-a acuzat pe Voinescu de faptul că în campania electorală a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc i-a sfătuit pe membrii partidului să se adune, nu să se excludă, şi le-a reamintit că adversarii sunt în afara PDL, nu în interior.