Sevil Shhaideh intenţionează să îi facă plângere penală lui Sorin Gindeanu: „Sunt încă ministru. Este un complexat”

Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, a reacţionat la declaraţiile lui Sorin Grindeanu, potrivit cărora a demis toţi secretarii de stat de la Ministerul Dezvoltării, pentru că au întârziat programul PNDL 2. Totodată, primul-ministru a precizat că Sevil Shaidehh nu mai poate semna nimic, nici prin interpuşi. Ministrul Shhaideh susţine că este în continuare ministru şi că are drept de semnătură. Mai mult, Shhaideh afirmă că vrea să îi fac o plângere penală actualului premier.

RomaniaTV.net
18 iun. 2017, 14:47
Sevil Shhaideh intenţionează să îi facă plângere penală lui Sorin Gindeanu: „Sunt încă ministru. Este un complexat”

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, duminică, la Guvern, că a demis toţi secretarii de stat, secretarul general şi secretarul general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, pentru că au întârziat programul PNDL 2. Grindeanu a mai spus că Sevil Shaidehh nu mai poate semna nimic, nici prin interpuşi.

Ministrul Dezvoltării Regionale Sevil Shhaideh susţine însă că este încă ministru în funcţie.

„Eu încă sunt ministru, dacă dânsul nu vede demisia mea pe care a transmis-o preşedintelui are o problemă, sunt ministru, sunt ministru în funcţie şi pot să semnez. În acest moment identificăm, toate consecinţele juridice, mi-am contactat avocaţii pentru a lucra la o plângere penală împortriva lui. În momentul în care termin discuţiile cu avocaţii mei, veţi şti. Sunt un om cu experienţă şi, din aceste considerente, mi-a contactat avocaţii, am dreptul să mă apăr împotriva acestor minciuni”, a precizat Sevil Shhaideh, în exclusivitate, la România TV.

Ministrul Shhaideh continuă atacul la adresa premierului Grindeanu.

Este un complexat, orbit de furie, faţă de mine are motive strict personale pentru că nu a fost prima propunere din partea PSD. Să nu uite că în ziua în care a fost votat şi apoi când a fost votat tot Cabinerul, CEx-ul PSD ne-a învestit”, a mai spus ministrul demisionar.

PNDL 2 este un program de finanţare a obictivelor de investiţii locale cu bani de la buget alocaţi pe mai multe exerciţii financiare.

Grindeanu a afirmat că a avertizat-o pe ministrul Dezvoltării Regional Sevil Shhaideh de întârzierea la PNDL 2, însă aceasta nu a luat nicio măsură.

„Nu accept ca acest program (PNDL) să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shaidehh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi niciun act care să aibă legătură cu PNDL.

El a mai spus că o invită pe Sevil Shhaideh luni la o discuţie pentru a-i comunica stadiul proiectelor în derulare.

„Ştiu că este un om care în final va respecta legea”, a spus Grindeanu.