Sevil Shhaideh are doi naşi de cununie: Liviu Dragnea şi Nicuşor Constantinescu

Sevil Shhaideh ar urma să îi ia locul lui Liviu Dragnea, la şefia Ministerului Dezvoltării, susţin surse politice, citate de România TV. Aceasta este în prezent secretar de stat în minister şi a lucrat îndeaproape cu Dragnea la toate proiectele importante. Pe de altă parte, ea este şi fina lui Dragnea. Sevil Shhaideh are doi naşi de cununie: Dragnea şi Nicuşor Constantinescu.  

19 mai 2015, 11:42
Sevil Shhaideh are doi naşi de cununie: Liviu Dragnea şi Nicuşor Constantinescu

Sevil Shhaideh este propunerea pentru postul de ministru al Dezvoltării, spun sursele citate, nominalizarea acesteia fiind discutată şi la întrevederea de marţi dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Premierul a precizat că numele noului ministru va fi anunţat în cursul zilei de miercuri.

Sevil Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea si a baronului de Constanta, Nicusor Constantinescu.

Senatorul de Constanţa, Nicolae Moga, a confirmat această informaţie, deşi  nu crede că legătura de rudenie cu Nicuşor Constantinescu şi cu Liviu Dragnea ar trebui să afecteze cariera lui Sevil Shhaideh.

VEZI AICI CV-UL SECRETARULUI DE STAT, Sevil Shhaideh

„Nu cred că ar trebui să fim chiar aşa de obtuzi şi să credem că dacă ,vezi Doamne, ai un fin sau un naş.. Dacă eşti profesionist şi îţi faci treaba, şi meriţi, atunci de ce nu să fii ministru? (…)

A cununat-o Nicuşor Constantinescu şi s-a băgat şi Liviu Dragnea, să nu fie numai un naş„, a explicat senatorul Nicolae Moga, pentru evz.ro.  Moga a precizat însă că Sevil Shhaideh este „un superprofesionist”

Fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

VEZI AICI DECLARAŢIA DE AVERE A SECRETARULUI DE STAT, Sevil Shhaideh

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanţa.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinşe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta s-a întâlnit cu Klaus Iohannis: „Mâine vom avea numit noul ministru la MDRAP”