Sevil Shhaideh: Primul ministru nu mi-a reproşat nimic personal. Banii din PNDL I nu au fost alocaţi preferenţial

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că primul ministru, Mihai Tudose, nu i-a reproşat nimic personal şi că nu crede că acesta şi-a exprimat public nemulţumirile. Acesta a răspuns astfel la o întrebare referitoare la posibila demitere a sa.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 11:00
Sevil Shhaideh: Primul ministru nu mi-a reproşat nimic personal. Banii din PNDL I nu au fost alocaţi preferenţial

„Absolut toate discuţiile purtate s-au referit la perioade, criterii, regulamente. Nu cred că domul primul ministru şi-a exprimat public nemulţumirile. Dânsul nu mi-a reproşat personal nimic”, a declarat miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, răspunzând la o întrebare a ziariştilor privind informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la o posibilă demitere a acesteia din funcţia de ministru.

În ceea ce priveşte viitoarea rectificare bugetară, Sevil Shhaideh a precizat că: „Astăzi trebuie să particip la întâlnirea cu cei de la Ministerul Finanţelor. Rectificarea ar putea să aibă loc în august. În funcţie de gradul de execuţie al lucrărilor de la fiecare minister, Finanţele va lua o decizie. La nivelul ministerului nu se impune o suplimentare. Suntem în grafic”.

Banii din PNDL etapa I nu au fost alocaţi preferenţial şi vorbim despre decontări, nu despre alocări, a declarat, miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa I avem 5862 de investiţii, cu o valoare de 19 miliarde de lei, în execuţie fiind peste 4000 de obiective. Timiş, Bihor şi Satu Mare au alocările cele mai mari. Ceea ce s-a vehiculat cu alocări preferenţiale pe anumite judeţe este o informaţie eronată. Vorbim de decontări, de plăţi şi nu de alocări”, a declarat, miercuri, viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, răspunzând astfel acuzaţiilor privind alocarea preferenţială a fondurilor de la buget.


loading...